Neler Yeni

50k Bütçe sistem tavsiye + monitör dahil

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
emre emre
Bütçe
50000
Evet başlıkta belirttiğim gibi 50 k bütçeyle monitör dahil bir sistem tavsiyelerinizi bekliyorum ddr5 rtx 4070 32gb ram + svıı soğutucu düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Yunus
Yanlış anlama aga ama bu paraya 2kg gümüş alıp mart sonrası sadece 1 kg ile sistem kurarsın fakat bu yatırım tavsiyesi değildir. İstediğin sisteme gelecek olursak da bu nasıl beğendin mi? Kafana göre biraz değiştirip bakabilirsin ya da tek tek almak daha iyi olacaktır. OEM sistem bakarsan şu an için değecek para değiller. Ben kendime de parça parça tek tek satın aldım öyle yapman daha mantıklı olacaktır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
emre emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yanlış anlama aga ama bu paraya 2kg gümüş alıp mart sonrası sadece 1 kg ile sistem kurarsın fakat bu yatırım tavsiyesi değildir. İstediğin sisteme gelecek olursak da bu nasıl beğendin mi? Kafana göre biraz değiştirip bakabilirsin ya da tek tek almak daha iyi olacaktır. OEM sistem bakarsan şu an için değecek para değiller. Ben kendime de parça parça tek tek satın aldım öyle yapman daha mantıklı olacaktır.
amd ekran kartı olmaz rtx 4060 ti 16 gb yada 4070

volki24

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Volkan Günaçtı
amd ekran kartı olmaz rtx 4060 ti 16 gb yada 4070
Aşağı yukarı ben de bu bütçeyle bir şey toplayacağım 4070 ve üzerini düşün mutlaka 4060 ve türevleri 1080p de geçerli sen bu bütçeyle en az 2k oyun oynayabilmen lazım o yüzden 4070den bakmaya başla

Top Bottom