HuseyinBy01
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 248
- İsim
- Hüseyin Mert Görgel
Arkadaşlar merhabalar aklımda 3 tane OLED TV var ve bunların arasında kararsız kaldım bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
aklımda hem dolu olması hemde daha yeni bir model olduğu için philips var ve ambilight teknolojisi Abdullah Bey gereksiz dese bile benim dikkatimi çekiyor. 1 aydan kısa bir süre önce 45K fiyatına kadar inmişti bir kez daha güzel indirime girerse düşünüyorum. Diğer modeller hakkında samsung çok iyi kalitede diye duydum ve LG fiyat olarakta bana gayet güzel geldi beni ortada bıraktılar mantıklı bir seçenek yapacak olursam hangisini seçmeliyim ?
Birde xbox series x veya PS5 slim almayı düşünüyorum türkiyeden almayacam yurtdışı gezimde alacağım. Bu ikisi arasında hangisi daha iyi bir tercih olur ve fps oyunlarında 4K da iyi fps verebilirlermi bu konudada öneride bulunursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim.
LG OLED55B46LA Ultra HD (4K) TV
LG OLED55B46LA Ultra HD (4K) TV detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Samsung 55S85D Ultra HD (4K) TV
Samsung 55S85D Ultra HD (4K) TV QE55S85DAEXTK detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Philips 55OLED809 Ultra HD (4K) TV
Philips 55OLED809 Ultra HD (4K) TV 55OLED809/12 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
aklımda hem dolu olması hemde daha yeni bir model olduğu için philips var ve ambilight teknolojisi Abdullah Bey gereksiz dese bile benim dikkatimi çekiyor. 1 aydan kısa bir süre önce 45K fiyatına kadar inmişti bir kez daha güzel indirime girerse düşünüyorum. Diğer modeller hakkında samsung çok iyi kalitede diye duydum ve LG fiyat olarakta bana gayet güzel geldi beni ortada bıraktılar mantıklı bir seçenek yapacak olursam hangisini seçmeliyim ?
Birde xbox series x veya PS5 slim almayı düşünüyorum türkiyeden almayacam yurtdışı gezimde alacağım. Bu ikisi arasında hangisi daha iyi bir tercih olur ve fps oyunlarında 4K da iyi fps verebilirlermi bu konudada öneride bulunursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim.