Zamanınız varsa indirim vs. Beklenio 5070 sistem kovalanabilir. 16g ram koyarsiniz ilerde 32 ye çekersiniz.Merhaba, arkadaşım için bir kasa toplayacağız. Aşağıda ki özellikleri sahip olan kasa dikkatimizi çekti. Sizce nasıl? Bu fiyata daha iyisi alınabilir mi? Bilenler yorumlarsa çok memnun olurum.
Alıntıyı görüntüle
Detaylı bakmadım daha iyisi dahs uyguna olabilir ben buraya örnek olsun diye aticam.Merhaba, arkadaşım için bir kasa toplayacağız. Aşağıda ki özellikleri sahip olan kasa dikkatimizi çekti. Sizce nasıl? Bu fiyata daha iyisi alınabilir mi? Bilenler yorumlarsa çok memnun olurum.
Alıntıyı görüntüle
Selamlar, hocam ne zaman olacak acaba bilginiz var mı? Öyle bir şey görmedim de, eğer yakın sürede olacaksa beklenebilir aslında.Zamanınız varsa indirim vs. Beklenio 5070 sistem kovalanabilir. 16g ram koyarsiniz ilerde 32 ye çekersiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Detaylı bakmadım daha iyisi dahs uyguna olabilir ben buraya örnek olsun diye aticam.
Her hafta cuma günü sinerjide mi ne gaming gecesinde indirim oluyor. Takıp edin. Her ürün süper düşmüyor ama bazıları yine alinabilcek seviyede oluyor. O olmazsa genel indirim kovalayın. Geçen vatanda indirim kodu vardı. Ondan sonrada 4060lı sistemi 18-19k ya mı ne verdiler bileşenleri kötü olsa bile fiyat fena değildi.Selamlar, hocam ne zaman olacak acaba bilginiz var mı? Öyle bir şey görmedim de, eğer yakın sürede olacaksa beklenebilir aslında.