Neler Yeni

50k ya kadar yeni sistem önerisi

ccaxern

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Batuhan
Anakart: BİOSTAR H310MHP
İşlemci: İNTEL İ3 9100F
Ekran Kartı: MSİ 1660SUPER 6GB
RAMLER: corsair 8gb 2400mhz ve apacer technology 2400mhz
şu anki sisteminm bu. bunu yükseltmeli miyim yoksa yeni sistem mi almalıyım. genelde rekabetçi ve arada bir hikayeli oyun oynuyorum grafiklere çok takılmayan birisiyim. bütçem 50k ya kadar çıkar ama o kadar para vermeli miyim

elemin

80+ Bronze
sadece rekabetçi oynuyosan o bütçelere çıkmana gerek yok ama almışken iyi olsun 5 sene sonra da üzmesin dersen fiyatların nereye gideceği belirsiz bir coğrafyada uzun vadede pişman edeceğini sanmıyorum sağlam bir sistemin.

ccaxern

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Batuhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sadece rekabetçi oynuyosan o bütçelere çıkmana gerek yok ama almışken iyi olsun 5 sene sonra da üzmesin dersen fiyatların nereye gideceği belirsiz bir coğrafyada uzun vadede pişman edeceğini sanmıyorum sağlam bir sistemin.
peki bana nasıl bir sistem önerirsin hocam çok hikayeli oyun da bitirdim ama rekabetçiden sıkıldığım zamanlar sadece.

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Jon Snow
gamegaraj'dan şöyle bir sistem topladim 4070 s ekran karti ve 7500f işlemci. Daha önce buradan 3060 ti li sistem almiştim sorunsuz kullaniyorum. Bundan daha iyi fiyat olabilir araştirmak lazim tabi. sistem linki

elemin

80+ Bronze
1734647393397.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

ben de aynı kasaya bakıyordum :D

ccaxern

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Batuhan
gamegaraj'dan şöyle bir sistem topladim 4070 s ekran karti ve 7500f işlemci. Daha önce buradan 3060 ti li sistem almiştim sorunsuz kullaniyorum. Bundan daha iyi fiyat olabilir araştirmak lazim tabi. sistem linki
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben de aynı kasaya bakıyordum :D
Arkadaşlar çok teşekkür ederim sistem harika gözüküyor. Anlaşılan benim kasanın işi bitmiş ve yükseltilmez halde. İş yoğunluğundan pcye fazla oturamıyorum ama yine de bu fiyatlı bi pc almam gerekir mi önümüzdeki yıllarda uğraşmamak adına

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Jon Snow
Ocak ayindan sonra bunlara zam geleceğinide hesaba katmak lazim. Yani pc işi hobi işi eğer bütçenizi zorlama durumu varsa daha düşük bir sistemde toplanabilir. 20-30k arasi

Top Bottom