Neler Yeni

50tl fark için değer mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Yiğit Yavuz
Bütçe
460.520
Arkadaşlar sistemimi komple yeniliyorum ama 2x8 ram alcak param yok o yüzden bir süre 8gb ram ile idare edicem.Sorum şu param da pek fazla yok 460 küsür TL ye goodram in 3200mhz cl16 ram i var ama 50 TL fazlaya Kingston fury beast aynı değerlere sahip ram i var.Aradaki 50 60 TL için değer mi yoksa Kingston ram i mi tercih edeyim?

rynsz

80+ Bronze
fury beast tercih et dostum kaliteli markadır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bir kez alıyorsun iyisini al

crawles

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Can Yurtaçan
Goodram de iyi markadır ama kingston bu işin ağababası fiyat farkını göz önünde bulundurursak kingston almak daha makul olacaktır.

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,558
İsim
Yusuf
Arkadaşlar sistemimi komple yeniliyorum ama 2x8 ram alcak param yok o yüzden bir süre 8gb ram ile idare edicem.Sorum şu param da pek fazla yok 460 küsür TL ye goodram in 3200mhz cl16 ram i var ama 50 TL fazlaya Kingston fury beast aynı değerlere sahip ram i var.Aradaki 50 60 TL için değer mi yoksa Kingston ram i mi tercih edeyim?
eğer bütçen kısıtlıysa performans farkı olmayacak sadece kalite farkı olacak. he ram dediğimiz zıkkım ya fabrikasyon bozuk oluyor yada çalıştığı zaman epey bi uzun süre bozulmadan çalışıyor. kingston ram sektörünün bana göre 2 devinden biri, diğeride gskill. param cebinde kalsın diyorsan goodram alınır kafan rahat olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Yiğit Yavuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şimdi elime para geçti arkadaşlar fury beast dan bi tane daha sipariş ettim 2x8 kullanıcam artık.
eğer bütçen kısıtlıysa performans farkı olmayacak sadece kalite farkı olacak. he ram dediğimiz zıkkım ya fabrikasyon bozuk oluyor yada çalıştığı zaman epey bi uzun süre bozulmadan çalışıyor. kingston ram sektörünün bana göre 2 devinden biri, diğeride gskill. param cebinde kalsın diyorsan goodram alınır kafan rahat olsun.

Top Bottom