Neler Yeni

50TL'lik yemeği 22TL'ye sipariş etmek

N0Name

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Kerem
Bildiğiniz gibi çok dengeli bir ekonomimiz var dolayısıyla yemek fiyatları uçmuş durumda bugün size 22TL'ye nasıl 50TL'lik yemek sipariş edebileceğinizi göstericem. Denedim onayladım. Bildiğiniz gibi yemek sepeti ilk siparişinizde merhaba yazınca 40TL'lik bir kupon veriyor bir numara bir kere kullanılabiliyor bildiğiniz gibi burada devreye https://smsonaytr.com giriyor 12TL'ye bir numara kiralayabiliyorsunuz. 10TL de yemek sipariş ederken harcıyorsunuz toplamda 22TL bu bilgiyi paylaşmak istedim. Herhangi bir sorunuz olursa sorabilirsiniz.

Son düzenleme:

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
Bildiğiniz gibi çok dengeli bir ekonomimiz var dolayısıyla yemek fiyatları uçmuş durumda bugün size 22TL'ye nasıl 50TL'lik yemek sipariş edebileceğinizi göstericem. Denedim onayladım. Bildiğiniz gibi yemek sepeti ilk siparişinizde 40TL'lik bir kupon veriyor bir numara bir kere kullanılabiliyor bildiğiniz gibi burada devreye https://smsonaytr.com giriyor 12TL'ye bir numara kiralayabiliyorsunuz. 10TL de yemek sipariş ederken harcıyorsunuz toplamda 22TL bu bilgiyi paylaşmak istedim. Herhangi bir sorunuz olursa sorabilirsiniz.
süper method

N0Name

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Kerem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben sadece bunu paylaşmak istedim yemek söylemek herkesin hakkı fakat artan fiyatlar yüzünden
ben telefon numarasını beleşe alıyorum ama:) bu da iyiymiş
Siz nereden alıyorsunuz :D

NotGonna

80+ Bronze
Ben sadece bunu paylaşmak istedim yemek söylemek herkesin hakkı fakat artan fiyatlar yüzünden

Siz nereden alıyorsunuz :D
zamanında bi adamdan özel bi site almıştım 5 dolara o ara çok telefon numarası lazım oluyodu 24 saatde değişen normal numara veriyolar 6-7 tane degişiyo 24 saatde(normal recieve siteleri degil)

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,808
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Çok fazla yapmamak gerek, bence bir şekilde anlarlar çok fazla aynı şekilde yapıldığı zaman.[ Bana göre]

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Adem
Söylediğin yöntemi dün ilk defa denedim. Malesef bende çalışmadı. Hesapta kullanılan bilgiler başka hesapta da kullanılıyor hatası vererek kuponu uygulamadı. Sıfır mail, sıfır k.k ve farklı bir isimle denedim. Yani satın aldığım numara daha önce kullanılmış anlamına geliyor bu. Aynı siteyi kullandım ve 12 TL ödedim. Pirince giderken bulgurdan da olduk.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,837
Üyeler
165,245
Son üye
guwunsxd
Top Bottom