Neler Yeni

Öneri 520k civarı alınabilecek sedan araçlar

ysuflix

80+ Gold
Katılım
26 Mart 2020
Mesajlar
5,158
1.5 dizel otomatik fluence tek geçerim bu bütçede. 200 bin kmye kadar bakın üstüne çıkmamaya dikkat edin ne kadar düşük o kadar iyi. birde ağır hasarlı olmasın.
 

El-Turco

80+ Bronze
Katılım
11 Mayıs 2022
Mesajlar
1,431
-Sanayiye gitmiyim diyorsanız Corolla alınır
-Alman zevkine varayım diyorsanız Golf eskisi bile iyidir ama bence benzin tercih edin otomatik alırsanız da dsg geçmişini araştırın derim
-Golf eski araba iç dizaynı hoş değil diyorsanız vag grubu giriş aracı poloyu tercih edebilirsiniz az yakar orta kaçar piyasada vardır sürekli tercih edilir satılacağı zaman satılır.
- Eski passatlarda iyidir ama size masraf çıkarabilir 2006 highline passatımız vardı 1.9tdi aslana yemini esirgememek gerekiyor. Fazla yakmıyor ama eski araba olunca sağını solunu yaptırmak gerekiyor ki kullanırken keyif kaçırmasın.
- Uzun süre binecekseniz egea önermem aslında ama pazarda bu kadar tutması da ilginç çünkü ne bileyim çok da mantıklı bi araç değil. Az binecekseniz egea tercih edip hem yeni model hem az yakan hem de dışarıdan daha derli toplu bir araç alıp daha sonrasında kolayca satabilirsiniz.
- BMW M-Benz gruplarına girmeyin eski alfa romeolar da fena değildir ama pazarda bi tık yavaş satılıyor niyeyse ülkemizde pek tutmadı 2.0 motorları efsane iyidir. Bostancıda alfacı bi ustayla aldıktan sonra bir ay bakımlarını yaptırıp binerim diyorsanız 159 falan keyifli arabadır.
- Civic alacaksanız temiz varsa alınabilir o da güzeldir pazarda iyi tutmuştur ama onlarda artık ilanlarda klasik olmuş ön üç parça değişen STANDART yazıyorlar bir de çok gülüyorum. Standart olmayanından alırsanız güzel araçtır :D
- Megane grubu da iyidir lakin bence yine dizel tercih etmeyin eski araçlarda benzin biraz daha sağlıklı olacaktır. Megane 2 tayfa da pazarda çok var ki zaten megane nın yeri ayrı milletimizde. Önerir misiniz önermem asla aynı segmentte jetta astra focus megane var ben jetta alırdım 2014+ için konuşuyorum. Çok bütçem yoksa Megane 2 alırdım satarken kolay parçası kolay bulunur ustası kolay bulunur sıkıntı olunca internete yazsanız kesin biri yaşamıştır falan. Bir de otomatikse daha iyi olur trafikte üzmez çok yakmaz.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar valla daha gelirse ekleme yaparım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neden jetta tercih ettiğimi de belirteyim, tamamen yol konforu açısından isterse megane 4 0-100 6 saniye olsun vag grubunun yola oturduğu gibi oturmayıp öyle her sarsıntıda zıplayacaksa araba bi zahmet savunmayın. Süspansiyonları çok yumuşak bu yüzden bana mantıklı gelmiyor ama şehir içi megane 4 icon alıp binerim şık gözüküyor siyah rengi. Astra ve focus neden almam dersek de astranın da kronik sorunları çok oluyor uğraştırıyor tat kaçıyor sonra ki bence bi arabaya isteyerek bindikten sonra marka model fark etmiyor adama. Focus da iç göğüs tasarımndan dolayı benden geçemiyor onun da süspansiyonlar yumuşak yol tutuşu iyi ama hakkı yenmez vag grubu kadar az yakıyor mu bilgim yok. Bu deneyimlerimi 6 senedir 2015 1.6tdi jettaya binerek anlattım ancak bu süreçte baya farklı araca bindim. Binmediğim hiçbir aracı da yorumlamadım yukarıda.
 
Son düzenleme:

emre_ç

80+
Katılım
8 Kasım 2023
Mesajlar
258
Arkadaşlar öylesine açmıyorum 520 k ortalama fiyata düşük km de bulunabilecek en iyi sedan araç ne olabilir misal megan 4 gibi bir araba düşük km bulunamaz o. Fiyata patlaktir büyük ihtimalle o mantıkla
Pejo301 c ellyse 1.6 dizel 150bin km altı
Egea 1.3 1.4 1.6 150bin km altı
Fluence 1.6 benzinli 1.5dci 150bin km altı
 
Top Bottom