Gerçek Walter White
80+ Bronze
Dahası
kargoyla beraber 53 TL yapıyor.
Kesinlikle alma .kargoyla beraber 53 TL yapıyor.
bana da lazım ama kesinlikle arctic mx 4 al f/p bu fiyatakargoyla beraber 53 TL yapıyor.
Bütçeyi yükseltmelisin eğer eski sisteme veya laptoba süreceksen tamam fakat son 8 seneden itibaren bilgisayarlara önermem en az 7-8 kw/h olması şart tabi iyi olmayan bilgisayarlar için.kargoyla beraber 53 TL yapıyor.
Değerkargoyla beraber 53 TL yapıyor.
everest pek bilemedim,hem bu fiyata bu kadar kw/h biraz ters geldi.Bütçeyi yükseltmelisin eğer eski sisteme veya laptoba süreceksen tamam fakat son 8 seneden itibaren bilgisayarlara önermem en az 7-8 kw/h olması şart tabi iyi olmayan bilgisayarlar için.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Amazon prime ile ücretsiz ve hızlı kargo ile gelsin. https://www.amazon.com.tr/dp/B09HL1BLYC?tag=akakceprime-21
çoğu sahte sahte olanını sakın almayın hafatada 1 değiştirmek zorunda kalırsınızbana da lazım ama kesinlikle arctic mx 4 al f/p bu fiyata
Biliyorum fakat bi kaç kullanan kişi vardı kötü değil diyorlardı ama bu bütçede iyi termal macun yok.everest pek bilemedim,hem bu fiyata bu kadar kw/h biraz ters geldi.
biraz pahalıya kaçar.bana da lazım ama kesinlikle arctic mx 4 al f/p bu fiyata
amazondaki orjinalçoğu sahte sahte olanını sakın almayın hafatada 1 değiştirmek zorunda kalırsınız
çoğu sahte sahte olanını sakın almayın hafatada 1 değiştirmek zorunda kalırsınız
Bende saçma sapan bi termal macun kullanıyorum 15 TL ye aldım bilgisayarcıdan internette aynı model 1 TL yani öyle bir termal macun. 1 yılı aşkındır kullanıyorum bi sıkıntı yaşamadım, ama sanki pc yi kullanmaya başladığım ilk hafta oyunlarda daha yüksek fps alıyordum. Oyunlar geliştiği için mi yoksa termal macundan dolayı mı fps im düştü sizce.çoğu sahte sahte olanını sakın almayın hafatada 1 değiştirmek zorunda kalırsınız
büyük ihtimalle orjinal 2019 edition yazanlar sahte amaAlıntıyı görüntüle
hocam amazondan aldım orjinal midir satıcı arctic