Neler Yeni

54.000 TL'lik Kasa İncelemesi

Rezanix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Enes Uygun
Bütçe
54.000
Arkadaşlar geçende bu tarz bir konu açmıştım. Sizin tavsiyelerinizi ve yardımınızı alarak kasa üzerinde biraz daha değişim yaptım. 50.000 TL ile 60.000 TL aralığında bir sistem toplama hayalim vardı. Normalde haziran - temmuz ayında toplamayı planlıyordum fakat dolar gittikçe artıyor, RTX 3080 stoğu da bir türlü gelmedi. Bu sebeplerden dolayı hemen toplama kararı aldım. Kasanın son halinin linkini aşağıya bırakacağım.

Kasanın linki: https://www.itopya.com/VDFSQmVFNUVhM2hPUkdzeE5UQTA4NTc=.share

Kasada şunu değiştir, bunu al veya şunu eklemeyi unutmuşsun dediğiniz şeyler varsa yardımcı olursanız çok sevinirim. Kısacası bir kasaya 54.000 TL verecek olsanız siz nasıl toplardınız?

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Hocam siz bu para konusunda ciddi misiniz ? Ağaoğlunun yeğeni falan mısınız :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
448
İsim
Metin dal
maşallah sadece işlemci benim kasayla aynı fiyat

Rezanix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Enes Uygun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam siz bu para konusunda ciddi misiniz ? Ağaoğlunun yeğeni falan mısınız :D
Çok uzun süredir hayalini kuruyordum, normalde 40.000 TL'ye falan toplamayı planlıyordum ama maalesef ki her şey artmış bulunmakta. Durumum çok iyi sayılmaz ortalama bir gelire sahibim fakat günlerimin çok ciddi bir vaktini bilgisayarda zaman geçiriyorum özellikle bu karantina döneminde.

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Şimdiden H.O :)
İtopya yılmaz abi : kardeşim şöyle anahtarı da takdim edeyim :D

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Çok uzun süredir hayalini kuruyordum, normalde 40.000 TL'ye falan toplamayı planlıyordum ama maalesef ki her şey artmış bulunmakta. Durumum çok iyi sayılmaz ortalama bir gelire sahibim fakat günlerimin çok ciddi bir vaktini bilgisayarda zaman geçiriyorum özellikle bu karantina döneminde.
Hocam beni mazur görün ama bu paranın yarısıyla bile önümüzdeki 5 senenin oyunlarını ultrada oynatacak bilgisayar rahat toplanır. Kalan parayla da kendinize yurt dışında tatil ayarlarsınız gününüzü gün edersiniz.

Rezanix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Enes Uygun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam beni mazur görün ama bu paranın yarısıyla bile önümüzdeki 5 senenin oyunlarını ultrada oynatacak bilgisayar rahat toplanır. Kalan parayla da kendinize yurt dışında tatil ayarlarsınız gününüzü gün edersiniz.
Merak ettiğim sorulardan bir tanesi de bu kasanın kaç yıl götürebileceğiydi mesela 7-8 yıl sonra yeni çıkmış en güncel oyunu kasmadan açar mı sizce?

Satashke

80+ Bronze
Ps5 / Series X / 3060Ti / 3070 / 3090 kullanan biri olarak , Series X veya Ps5 alın geçin. Gereksiz para.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Merak ettiğim sorulardan bir tanesi de bu kasanın kaç yıl götürebileceğiydi mesela 7-8 yıl sonra yeni çıkmış en güncel oyunu kasmadan açar mı sizce?
O kadarını bilemiyorum hocam. Ama olmalı yani çok güçlü bir kasa.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,427
Üyeler
162,685
Son üye
kelelvan
Top Bottom