Neler Yeni

55-65 inch arası tv tavsiyesi istiyorum

Nezha

80+
Bütçe
16000
Ofisimde 15m2 bir odam var ve en uzak yerden tv izleme mesafesi 3.5 metre. Monteleyeceğim duvar ise 160cm eninde. 55-65 inch arası bir tv düşünüyorum. Kasım ayında olmamıza rağmen tvler doğru düzgün indirime girmedi. Gireceğe de benzemiyor. O nedenle daha önce bu boyutlarda tv alan ve çok memnun olan varsa tavsiyesini bekliyorum. Bütçem çok yüksek değil 16k maksimum verebileceğim. Benim için arayüzde kasma donma olmasın, wifi bağlantısı kopmasın, güneş yansıması yapmasın bunlar önemli. Önerisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

Bir de böyle bir şey buldum sizce nasıl:

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
emre sonkaya
philps bakabılırsın 65 ınc bakma pısman olursun tv de ıdeal 55 ınc dır phlips ve samsung panellerı ıyıdır bu ıkı markaya bak bulursun rahat ama güneş hepsı yansıtır keseyı baya acman lazım onun ıcın arayuz ıse hıcbırı donmaz ama kalkıpta web browser acık orda hdfılm full fılm gıbı sıtelerden ızleyemezsın hangısı olursa olsun

Nezha

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
philps bakabılırsın 65 ınc bakma pısman olursun tv de ıdeal 55 ınc dır phlips ve samsung panellerı ıyıdır bu ıkı markaya bak bulursun rahat ama güneş hepsı yansıtır keseyı baya acman lazım onun ıcın arayuz ıse hıcbırı donmaz ama kalkıpta web browser acık orda hdfılm full fılm gıbı sıtelerden ızleyemezsın hangısı olursa olsun
55lik philipps samsunglar indirime girmedi daha hiç hocam. 16nın üstünde şu an fiyatları o da cebimi zorlar. Doğru düzgün taksit de yok 2-4 arası her yerde.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
emre sonkaya
55lik philipps samsunglar indirime girmedi daha hiç hocam. 16nın üstünde şu an fiyatları o da cebimi zorlar. Doğru düzgün taksit de yok 2-4 arası her yerde.
reis biraz bekle almısken bı kere al az beklersen bırazdan musayıt olıcam bakarım
Mesaj otomatik birleştirildi:

baktım reısım 20k ama axxen mı neyse var bende onunla arasında asırı fark var kalıte bakımından 4 k ıcın yakma kalıteyı

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,751
Üyeler
161,341
Son üye
Hseyn24
Top Bottom