Klavyeyi aldınmı geriye doğru dürüst bütçe kalmıyor haberin olsun. Bütçeni arttırmanı tavsiye ederim istediklerini almak için.Merhaba yeni alacağım pc için ekipman tavsiyesi istiyorum
şartlar şunlar:
1: Mouse 1000 hz olmalı ve çok sade olmamalı
2: Klavye Mekanik olacak (hisli değil direk mekanik)
3: Kulaklık kafanıza göre
hayır o modeli sevmiyorum g300 s düşündüm fakat biraz sade geldimouse olarak g203/g102 lıghtsync oneririm.
önerebileceğin klavye varmıdır peki?Klavyeyi aldınmı geriye doğru dürüst bütçe kalmıyor haberin olsun. Bütçeni arttırmanı tavsiye ederim istediklerini almak için.
Klavye piyasasını bilmiyorum lakin en ucuz mekanik klavye bile 300 liradan başlıyor.önerebileceğin klavye varmıdır peki?
Mouse olarak asus tuf m5 kullanıyorum. Mousepad ile 170tlye almıştım. Belki hoşunuza gider. Bir bakın istersenizhayır o modeli sevmiyorum g300 s düşündüm fakat biraz sade geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:
önerebileceğin klavye varmıdır peki?
olabilir teşekkür ederimMouse olarak asus tuf m5 kullanıyorum. Mousepad ile 170tlye almıştım. Belki hoşunuza gider. Bir bakın isterseniz
ingilizce istemiyorumklavye olarak şunu önerebilirim https://www.incehesap.com/james-don...erC83UK0DqvnTk_KsWAHsH7t0I4RAIYhoCEU8QAvD_BwE
ben ingilizce mekanik klavye kullanıyorum şu ana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım tercih meselesi ama attığım klavye hem mekanik hem de ucuz sen bilirsinolabilir teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
ingilizce istemiyorum