GameGarajda skywalker 5AD adlı bir sistem var ona bi göz at derimDonanım arşivinin en son topladığı sistem stok kalmamış bunu topladım. Zaten 2060 ile 1660 super arasında gözle görülecek bir fark yok
GameGarajda skywalker 5AD adlı bir sistem var ona bi göz at derimDonanım arşivinin en son topladığı sistem stok kalmamış bunu topladım. Zaten 2060 ile 1660 super arasında gözle görülecek bir fark yok
Güzel Bir Sistem Fakat Aynısını Apdullah Abimiz Çıkarmıştı İsmini Şuan Hatırlayamıyorum Kusura Bakma Bence Bekle Firmalarla Anlaşıp Bilgisayar Çıkaranlar Var Onlardan Daha Ucuza Alabilirsin Hemde Daha İyi Parçalarla.Donanım arşivinin en son topladığı sistem stok kalmamış bunu topladım. Zaten 2060 ile 1660 super arasında gözle görülecek bir fark yok
Donanım arşivinin en son topladığı sistem stok kalmamış bunu topladım. Zaten 2060 ile 1660 super arasında gözle görülecek bir fark yok
5500 fiyat bandında daha iyi toplanabilirDonanım arşivinin en son topladığı sistem stok kalmamış bunu topladım. Zaten 2060 ile 1660 super arasında gözle görülecek bir fark yok
10-20 fps farkı var ve güncel ekran kartı sahibi oluyosun.2060 ile 1660 arasında gözle görülebilir olarak rtx özelliklerini kullanabilmen olabilir. ama son kullanıcı olarak kaç adet rtx oyunu oynuyoruz tartışılır. sistem gayet güzel bu arada güle güle kullan
Güzel sistem herkesin eleştirisi olacak iyi ve ya kötü kullanmaya başladıysan kulak asma derimDonanım arşivinin en son topladığı sistem stok kalmamış bunu topladım. Zaten 2060 ile 1660 super arasında gözle görülecek bir fark yok
Ben baktim sistemine senin topladigin dha iyi gibiDonanım arşivinin en son topladığı sistem stok kalmamış bunu topladım. Zaten 2060 ile 1660 super arasında gözle görülecek bir fark yok