5500 TL telefon önerisi

bıraktım

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
635
Arkadaslar s20fe düşünüyorum arkadaşım Vivo v21 önerdi ama s20fe daha iyi diye düşündüm sizin tavsiyeleriniz nedir xiaoimi nin yazilimna pek sıcak bakmıyorum ama uzun zamandır kullanıp memnun olan varsa model önerisine açığım ekran kalitesi kamerası bataryası islmcisi benim için önemli çok video film izliyorum

Arkadaslar s20fe düşünüyorum arkadaşım Vivo v21 önerdi ama s20fe daha iyi diye düşündüm sizin tavsiyeleriniz nedir xiaoimi nin yazilimna pek sıcak bakmıyorum ama uzun zamandır kullanıp memnun olan varsa model önerisine açığım ekran kalitesi kamerası bataryası islmcisi benim için önemli çok video film izliyorum
S20FE'yi SD865 sürümünü alırsanız ekranıyla mükemmel bir cihaz, öneririm.

Her Android cihaz optimizasyon sebebiyle Instagram'da kalite kaybı yaşar ancak genel anlamda S20 FE SD varyantı sizi üzmez.
İlerde instagramin yapacagi bir güncelleme ile ios gibi kayan storiler atma ihtimalimiz var mı sence ios bu konuda çok şanslı android e bu özellik gelmez heralde

İos da storiler akıcı oluyor ya kayan diye ondan bahsetmiştim
Android tarafında genel anlamda bir optimizasyon sorunu var. Tek bir güncelleme ile özellikten veya direkt uygulamaya girişten olduğunuz oluyor. Eğer sosyal medyayı sık kullanıyorsanız, yoğun bir Instagram kullancısı iseniz ve sık sık paylaşım yapıyorsanız kesinlikle iPhone tercih etmenizi öneririm.

Android tarafında genel anlamda bir optimizasyon sorunu var. Tek bir güncelleme ile özellikten veya direkt uygulamaya girişten olduğunuz oluyor. Eğer sosyal medyayı sık kullanıyorsanız, yoğun bir Instagram kullancısı iseniz ve sık sık paylaşım yapıyorsanız kesinlikle iPhone tercih etmenizi öneririm.
Bu fiyat bandında alabilcegim tek iphone se var oda çok küçük bataryası da yetersiz fazla sosyal medya kullanan birisi değilim ondan çok sorun etmiyorum

S20FE'yi SD865 sürümünü alın. Fakat internette satılmıyor, mediamarktan almanız lazım.

Geri