yani ben forumda çok gördüm yazılım sıkıntısınıKullanan arkadaşlarım var ben pek sıkıntı yaşadıklarını görmedim belki dediğin doğru olabilir bende xiaomi kullanıyorum rastlamadım
gene aynısını diyeceğim kullananlar uzun süre sonrası yazılım sıkıntısının çıktığını söylüyorPoco X3 Pro 128 GB 6 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Poco X3 Pro 128 GB 6 GB fiyatları 14.249,05 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Poco X3 Pro 128 GB 6 GB özelliklerini incele, 11 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com
arkadaşım uzun süredir kullanıyor hiç bir şikayetini duymadım.gene aynısını diyeceğim kullananlar uzun süre sonrası yazılım sıkıntısının çıktığını söylüyor
@Peganeo 🗿bilmiyorum bu forumda baya duydum bu sıkıntıyı
1.5 - 2 aydır bu telefonu kullanıyorum ve yazılım konusunda bir problem yaşamadım. Sadece Wallpaper ı yakınlaştırarak ekrana sığdırma gibi bir problemi var. 12.5.7 sürümünü kullanmaktayım. Dediğinize göre çok fazla oyun oynuyorsunuz ve bu telefon sizin işinizi fazlasıyla görecektir.bilmiyorum bu forumda baya duydum bu sıkıntıyı
teşekkürler poco x3 gt de aklım da bu da1.5 - 2 aydır bu telefonu kullanıyorum ve yazılım konusunda bir problem yaşamadım. Sadece Wallpaper ı yakınlaştırarak ekrana sığdırma gibi bir problemi var. 12.5.7 sürümünü kullanmaktayım. Dediğinize göre çok fazla oyun oynuyorsunuz ve bu telefon sizin işinizi fazlasıyla görecektir.
samsung j3yaklaşık 1 haftaya alacam bu fiyata daha çok oyun oynayacağım ve kamerası idare eder bir telefon önerir misiniz
İkiside güzel telefon ve ikisininde bir eksisi bir artısı bulunuyor. Bence GT alın 5G desteği de bulunuyor daha ileriye dönük bir telefon.teşekkürler poco x3 gt de aklım da bu da