Neler Yeni

Çözüldü✓ 5500 XT ekran kartı ve Ryzen 5 5500 işlemcili bir bilgisayar iş görür mü?

GDominos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali Kıran
Bütçe
15000
Herkese selam, AMD ekran kartlarından ve işlemcilerinden pek anlamıyorum, sistemin linki aşağıda, oynayacağım oyunlar CS 2(veya csgo farketmez), Valorant ve Steam PUBG görüşlerinizi bekliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar şöyle bi sistem daha buldum farkı nedir?

Freix

80+ Bronze
Herkese selam, AMD ekran kartlarından ve işlemcilerinden pek anlamıyorum, sistemin linki aşağıda, oynayacağım oyunlar CS 2(veya csgo farketmez), Valorant ve Steam PUBG görüşlerinizi bekliyorum.

pexxrd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Furkan Güven

@Freix hocamın önerdiği sistemi almanız daha mantıklı olacaktır

Arslannn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Muhammed yılmaz
Hocam 14.5 k ya 6650xt sistem var isterseniz sıfır garantili eğer ankaradaysanız vereyim

GDominos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali Kıran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@Freix hocamın önerdiği sistemi almanız daha mantıkl

@Freix hocamın önerdiği sistemi almanız daha mantıklı olacaktır
Bende yeni gördüm TAA nın sistemini güzelmiş büyük ihtimalle onu alacağım ama amd ekran kartlarının yazılımı sıkıntılıymış diyorlar ya ben pek öyle olacağını sanmıyorum ama yinede bi soruyum.

Hocam 14.5 k ya 6650xt sistem var isterseniz sıfır garantili eğer ankaradaysanız vereyim
Maalesef, mersindeyim

pexxrd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Furkan Güven
Bende yeni gördüm TAA nın sistemini güzelmiş büyük ihtimalle onu alacağım ama amd ekran kartlarının yazılımı sıkıntılıymış diyorlar ya ben pek öyle olacağını sanmıyorum ama yinede bi soruyum.

Maalesef, mersindeyim
hocam amd 6000 serisi kartlarda sorun en az seviyeye indirildi tabii ki teknoloji şans işi ama driver güncellemeleri geldikçe düzeltiyorlar aklında soru kalmasın ben bile nvidia sistem topladığıma bi tık pişman oldum keşke amd toplasaydım.

Top Bottom