5500XT 1660 SUPER hakkında.

samet4747

Cezalı
80+ Platinum
Reaksiyon skoru
7,412
Performansında dediğim için ban yedim ancak uyarı alıp ban yedim herneyse 5500XT 1660S performansında demem de ne var acaba ? Çoğu oyun birbirlerine yakın kartlar fakat AMD olduğu için linç yiyorum.
Nvidia destekli oyunlarda fark olsada yine birbirlerine yakın kartlar bir de desteğin AMD'de olduğu tarafta fark yok diyebiliriz ama kart AMD kartı ya Nvidia ilah asla AMD'ye rakip olamaz.
Haksızlık var ve devam da ediyor ayrıca Abdullah abinin 5500XT sistem toplaması ve benim banlamam ayrı ironik bir olay.
Eğer ban yersem sonuna kadar AMD

Performansında dediğim için ban yedim ancak uyarı alıp ban yedim herneyse 5500XT 1660S performansında demem de ne var acaba ? Çoğu oyun birbirlerine yakın kartlar fakat AMD olduğu için linç yiyorum.
Nvidia destekli oyunlarda fark olsada yine birbirlerine yakın kartlar bir de desteğin AMD'de olduğu tarafta fark yok diyebiliriz ama kart AMD kartı ya Nvidia ilah asla AMD'ye rakip olamaz.
Haksızlık var ve devam da ediyor ayrıca Abdullah abinin 5500XT sistem toplaması ve benim banlamam ayrı ironik bir olay.
Eğer ban yersem sonuna kadar AMD
Yanlış bilgilendirme den raporladım.
Bununla ilgili bir konu açmıştım, 1660 Süper bariz daha güçlü, eşit felan değiller.

1660S daha güçlü.
"8 cigolayt moruQ" diye 5500XT alınmamalı, 6 GB'ın bile bir kaç yıl gideri var.
Ortalama 12, maksimum 20 fps var aralarında.
bence yüksek bir fps, 1660s daha iyi.
Post automatically merged:

@Mehmet Yılmaz hocam bir el atar mısınız?

5500 XT 8 GB, GTX 1660 rakibi.

4 GB ise 1650S rakibi sayılır.

Dostum RX 5500 XT ile 1660 Super'in fiyatlarını kiyaslar mısın? Sistem topladı nasıl bir kanıttır böyle...

Dostum RX 5500 XT ile 1660 Super'in fiyatlarını kiyaslar mısın? Sistem topladı nasıl bir kanıttır böyle...
Yok canım Abdullah abi 5500XT sistem topladıysa 1660 rakibi olan 5500XT o günden sonra 3080 e kafa tuttu !
(!)

Woow thats amazing 😂
AMD driverları kardeşim bir driver sunuyorlar şaaaak ! kart 5 kademe yükseliyor.
Ekran Alıntısı.PNG

dsfdsfdfsdfsfdsafdsafdsafdsaffdsa
Post automatically merged:

Woow thats amazing 😂
AMD driverları kardeşim bir driver sunuyorlar şaaaak ! kart 5 kademe yükseliyor.
şu konuya bir bakabilir misin kimse cevap yazmadı :)

Geri