5500XT 1660 SUPER hakkında.

Daha önce de RTX 2060 ve GTX 1660 Super ile sistem topladım size onu neden görmedin de işine geleni aldın bu şekilde yorumların bize de zarar veriyor. "Ortalama" oyun performansında GTX 1660 Super, RX 5500 XT'yi paramparça eder.

Daha önce de RTX 2060 ve GTX 1660 Super ile sistem topladım size onu neden görmedin de işine geleni aldın bu şekilde yorumların bize de zarar veriyor. "Ortalama" oyun performansında GTX 1660 Super, RX 5500 XT'yi param parça eder.
Anlamaz abim anlamaz, adam AMD yi vatanından daha çok savunuyor.
Ekran Alıntısı.PNG

Baksana :D

5500XT 8GB 1999TL
1660 Super' in en giriş seviye modeli bile 2300TL civarı.
2000 liraya aldığın 5500xt' de güzel yani. 300 lira az para da değil. Lakin 1660 Super daha iyi. 1650 Super yerine ise 5500xt öneririm.

5500XT 8GB 1999TL
1660 Super' in en giriş seviye modeli bile 2300TL civarı.
2000 liraya aldığın 5500xt' de güzel yani. 300 lira az para da değil. Lakin 1660 Super daha iyi. 1650 Super yerine ise 5500xt öneririm.
Denk seri almaya kalksan 500-600 TL fark rahat var aralarında. Bunlar rakip kartlar değil, zaten öyle olsa Gtx 1660, 1650 Super gibi kartlar olmazdı.

Denk seri almaya kalksan 500-600 TL fark rahat var aralarında. Bunlar rakip kartlar değil, zaten öyle olsa Gtx 1660, 1650 Super gibi kartlar olmazdı.
1660s in tam bir rakibi yok aslında amd de 5600xtnin çok daha gerisinde 5500xtden biraz daha iyi

Evet yine Nvidia tayfa büyük küçük harf falan yaparak dalgaya vurmuş anca bunu yapıyorlar :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha önce de RTX 2060 ve GTX 1660 Super ile sistem topladım size onu neden görmedin de işine geleni aldın bu şekilde yorumların bize de zarar veriyor. "Ortalama" oyun performansında GTX 1660 Super, RX 5500 XT'yi paramparça eder.
Abi geçiyor demedim ki arada ki farktanda bahsettim ve video attım senin sistem toplamana bir şey demiyorum sadece 5500XT'nin güçlü bir kart olduğunu anlatmaya çalışıyorum. 1650s ile rakip değil size göre 1660 ile bana göre 1660 S e rakip çünkü arada 5 6 fps fark var.

Evet yine Nvidia tayfa büyük küçük harf falan yaparak dalgaya vurmuş anca bunu yapıyorlar :)
Kanka karşılaştırdığın kartlar rakip kartlar bile değil ki? Zaten sana gayet açık açıklama yapmışlar.
Örneğin Abdullah AB bunu dediği için Nvidia fanboyu mu oluyor? Örneğin rakip kartları karşılaştırsan ve AMD öndeyse onu inatla savunan Nvidia fanboyudur. Ancak burada rakip kartları bile karşılaştırmıyorsun ki?

Kanka karşılaştırdığın kartlar rakip kartlar bile değil ki? Zaten sana gayet açık açıklama yapmışlar.

Örneğin Abdullah AB bunu dediği için Nvidia fanboyu mu oluyor? Örneğin rakip kartları karşılaştırsan ve AMD öndeyse onu inatla savunan Nvidia fanboyudur. Ancak burada rakip kartları bile karşılaştırmıyorsun ki?
Forumu özledim galiba yine ban yiyecem Abdullah abi geldiği için uzatmayacağım ama sözlerimin arkasındayım.

Yok canım Abdullah abi 5500XT sistem topladıysa 1660 rakibi olan 5500XT o günden sonra 3080 e kafa tuttu !
(!)
Bir sorun olacak?
Bu videoya göre 5500xt 1660s ile aynı. Kabul edin bu videoya göre.

Ama cihaz. TV adlı YT kanalının yaptığı videoya göre 1660s iyi.

Neden birinde eşit birinde farklı çıkıyor?
Ve neden resmi Benchmark youtube kanalının videosuna göre bunlar eşit görünüyor?

Bir sorun olacak?

Ve neden resmi Benchmark youtube kanalının videosuna göre bunlar eşit görünüyor?
Ya hadi arada 5 6 fps fark olsun en ucuz 5500XT 1700 tl en ucuz 1660s 2300

Bir sorun olacak?

Cihaz TV yt kanalına o iki kartıda yüksek ihtimalle game garaj gönderdi, ve adam Türkçe anlatarak direk kameradan çekerek testleri yapmış.
Tabikide Cihaz TV nin videosuna güveneceğim.
Zaten rakip kartlar olsalar aşağı yukarı aynı fiyatta olurlardı, 1660 Süper çok net daha güçlü.

Ya hadi arada 5 6 fps fark olsun en ucuz 5500XT 1700 TL en ucuz 1660s 2300
5-6 FPS den daha fazla fark var.
Cihaz TV nin videosunu izle ve gör.
He bu arada sen AMD de felan mı çalışıyorsun ?
Bu nasıl bi fanboyluktur babanın şirketi olsa bu kadar savunamazsın saygılar...

Cihaz TV yt kanalına o iki kartıda yüksek ihtimalle game garaj gönderdi, ve adam Türkçe anlatarak direk kameradan çekerek testleri yapmış.
Tabikide Cihaz TV nin videosuna güveneceğim.
Zaten rakip kartlar olsalar aşağı yukarı aynı fiyatta olurlardı, 1660 Süper çok net daha güçlü.

5-6 FPS den daha fazla fark var.
Cihaz TV nin videosunu izle ve gör.
He bu arada sen AMD de felan mı çalışıyorsun ?
1660s in daha güçlü olduğunu biliyorum zaten. Ama neden Benchmark YT kanalında eşit çıkıyorlar? (Bu bilgi edinmek amaçlı bir soru)

Geri