akıllı kuş
80+ Gold
Dahası
adam yarın alacam diyor satmalımıyım 4600TL'ye
Satsan ne alıcaksın ?adam yarın alacam diyor satmalımıyım 4600TL'ye
4600 şu anki piyasaya göre ucuz değil mi? En az 5k var benceadam yarın alacam diyor satmalımıyım 4600TL'ye
Telefon alacaktı sanırımSatarım 3050 alırım kafasindaysan hiç yeltenme. Siteler sana direkt 4/5 bine 3050 satmayacak. 3060 çıkarken de herkes aynı hesabı yaptı ellerdeki kartları sattı. Sistemle birlikte satılınca herkes patladı.
Amazon stoğuna yetişmek zaten zor. Önce kredi kartıyla yeni kartı al. Sonra elindeki kartı sat.
yok ya ben komple pc satma amacım var ayrı ayrı satıyorum kart alma niyetim yok pc den sıkıldım önce telefon alcam sonra kalan parayla ticaret falan yaparım arttırırım yani amaç oSatarım 3050 alırım kafasindaysan hiç yeltenme. Siteler sana direkt 4/5 bine 3050 satmayacak. 3060 çıkarken de herkes aynı hesabı yaptı ellerdeki kartları sattı. Sistemle birlikte satılınca herkes patladı.
Amazon stoğuna yetişmek zaten zor. Önce kredi kartıyla yeni kartı al. Sonra elindeki kartı sat.
Amaç ticaretse bekleyip en yüksek verene vericeksinyok ya ben komple pc satma amacım var ayrı ayrı satıyorum kart alma niyetim yok pc den sıkıldım önce telefon alcam sonra kalan parayla ticaret falan yaparım arttırırım yani amaç o
ucuzmu4gb mı bu kadar ucuza gidiyor?
4gb ise normal sanırım piyasaya göreucuzmu
telefonSatsan ne alıcaksın ?
Başka ihtiyacın varsa olabilir.telefon
fiyatı nasıl? ben 2950TL'ye almıştımBaşka ihtiyacın varsa olabilir.