Neler Yeni

5500xt 4gb 4600TL'ye satılmalımı?

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Satarım 3050 alırım kafasindaysan hiç yeltenme. Siteler sana direkt 4/5 bine 3050 satmayacak. 3060 çıkarken de herkes aynı hesabı yaptı ellerdeki kartları sattı. Sistemle birlikte satılınca herkes patladı.
Amazon stoğuna yetişmek zaten zor. Önce kredi kartıyla yeni kartı al. Sonra elindeki kartı sat.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Satarım 3050 alırım kafasindaysan hiç yeltenme. Siteler sana direkt 4/5 bine 3050 satmayacak. 3060 çıkarken de herkes aynı hesabı yaptı ellerdeki kartları sattı. Sistemle birlikte satılınca herkes patladı.
Amazon stoğuna yetişmek zaten zor. Önce kredi kartıyla yeni kartı al. Sonra elindeki kartı sat.
Telefon alacaktı sanırım

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,109
İsim
Cicikuş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yok ya ben komple pc satma amacım var ayrı ayrı satıyorum kart alma niyetim yok pc den sıkıldım önce telefon alcam sonra kalan parayla ticaret falan yaparım arttırırım yani amaç o

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
yok ya ben komple pc satma amacım var ayrı ayrı satıyorum kart alma niyetim yok pc den sıkıldım önce telefon alcam sonra kalan parayla ticaret falan yaparım arttırırım yani amaç o
Amaç ticaretse bekleyip en yüksek verene vericeksin

Top Bottom