Geçmiş olsun Ege bey sisteminiz çöp olmuştur.beyler sistemde valorant ve csgoda düşük fps problemi yaşıyorum sizce sebebi ne olabilir düzeltmek için neler yapabilirim
sistemde userbenchmark falan yaptım sıvı soğutucu da var yani herhangi bir sıcaklık veya başka bi sorun yok ama özellikle valoranta girip biraz oynayınca fps aşırı düşüyor şuan sistemim yanımda değil açamıyorum o yüzdenafterburner açıkken ss atabilirmisiniz ?
hocam tüm sistem özellikleri ve oyundaki değerleri atar mısınbeyler sistemde valorant ve csgoda düşük fps problemi yaşıyorum sizce sebebi ne olabilir düzeltmek için neler yapabilirim
valorantta ekran kartı 40 maksimum işlemci de 50 dereceGeçmiş olsun Ege bey sisteminiz çöp olmuştur.
İşin şakası Sıcaklıklar ne durumda çalışıyor hocam
ryzen 5 5600 gamerock 3 fanlı 3070 b550m DS3Hhocam tüm sistem özellikleri ve oyundaki değerleri atar mısın
Valla hocam sıcaklıklar gayet iyi durumda o konuda bir problem yok fakat bileşenlerde bir sorun olabilir mi bilemeyeceğim.valorantta ekran kartı 40 maksimum işlemci de 50 derece
Mesaj otomatik birleştirildi:
ryzen 5 5600 gamerock 3 fanlı 3070 b550m DS3H
XPG 2x8 ram rgb
corsair modüler 650w psu
darkflash dk431
1 tb goodram m2
sıcaklık değerleriniz fazla düşük fps yi 90 a sınırlayıp tekrar oynayınvalorantta ekran kartı 40 maksimum işlemci de 50 derece
Mesaj otomatik birleştirildi:
ryzen 5 5600 gamerock 3 fanlı 3070 b550m DS3H
XPG 2x8 ram rgb
corsair modüler 650w psu
darkflash dk431
1 tb goodram m2
max 40 çok düşük hocam o kart için kart muhtemelen frekansına çıkmıyorvalorantta düşük alıyo ama fps neden böyle acaba
valorantta 40 kankam ama furmarkta 65 derece 60 fanlamax 40 çok düşük hocam o kart için kart muhtemelen frekansına çıkmıyor