firatyegin
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 255
Şakaysa komik değilse daha komikTray işlemci teshir islemcidir yani yorulmuş suyu çıkmış olan islemcileri elden cikariyorlar
Şakaysa komik değilse daha komikTray işlemci teshir islemcidir yani yorulmuş suyu çıkmış olan islemcileri elden cikariyorlar
vatandaki akrabası kazıklasın diye tray işlemciler kullanılmış işlemci oluyor demiş olmasınSeni iyi kandırmışlar ve korkutmuşlar. Tray nedir sana açıklayayım sonra git o vatandaki tanıdığına anlat bilgilensin. Tray işlemciler kutu masrafı ve kargolama sırasında daha az yer kaplasın ve maaliyet düşsün diye kutusuz sadece plastik bir korumayla gelen işlemciler.
Tmm o da var onu biliyorum ancak bu benim dedigim ayrı bişey perdenin bide arka yüzü varSeni iyi kandırmışlar ve korkutmuşlar. Tray nedir sana açıklayayım sonra git o vatandaki tanıdığına anlat bilgilensin. Tray işlemciler kutu masrafı ve kargolama sırasında daha az yer kaplasın ve maaliyet düşsün diye kutusuz sadece plastik bir korumayla gelen işlemciler.
3/2 uyarım var hakaretten ban yememek için kendimi zor tutuyorumMağazada televizyona monitörende ne oynatılıyor @lia shine
raporlayın hesabıda yeni trollemeye gelmiş3/2 uyarım var hakaretten ban yememek için kendimi zor tutuyorum![]()
Senin dediğin ayrı bir şey değil sen kavramları karıştırıyorsun. Senin dediğin Teşhir ürün kullanılıp bir süre sonra outlet olarak satılır. TRAY ve TEŞHİR aynı kavramlar değildir.Tmm o da var onu biliyorum ancak bu benim dedigim ayrı bişey perdenin bide arka yüzü var
Hazır sistemlere ne kullanıyorlar sanıyorsun.Neden büyük firmalar Tray satmiyor
Ver cevap 15 yasindan büyük olamazsin3/2 uyarım var hakaretten ban yememek için kendimi zor tutuyorum![]()
TrayHazır sistemlere ne kullanıyorlar sanıyorsun.
İkinci el bir işlemci sıfır diye satılamaz dostum. Adamlar boşuna mı açıklamalarında sıfır ürün diye belirtiyorlar ? İkinci el olup sıfır diye satarlarsa ve eğer bu tespit edilirse o firma çok büyük düşüşe uğrar ve bunu kimse risk almaz o yüzden İbrahim abimin dediği gibi seni fena keklemişler.Tmm o da var onu biliyorum ancak bu benim dedigim ayrı bişey perdenin bide arka yüzü var
15 yaşından büyük olduğumu mu iddia ettim ?Ver cevap 15 yasindan büyük olamazsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tray