Neler Yeni

5600g apu sisteme en düşük kaç w PSU takabilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Güngördü
Bütçe
300
5600g 16 gb dualchannel 3000mhz nvme ssdli sistem alacağım ancak psu konusunda kararsızım ekran kartı eklemesi yapmayı düşünmüyorum valorant oynayıp borsa bakacağım psu voltajını en düşük kaça kadar almalıyım?

Palyaço

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Hazar
APU sistem, çok güç tüketmez. VX Plus 350W kafidir. İç yapısı nispeten iyi olsun yeter, Everest gibi PSU'lara düşmeye gerek yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Güngördü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
APU sistem, çok güç tüketmez. VX Plus 350W kafidir. İç yapısı nispeten iyi olsun yeter, Everest gibi PSU'lara düşmeye gerek yok.
Teşekkürler peki sizce ben bu sisteme 250 300w taksam hızaşırtma ile falan yeterli gelecek midir yinede

Palyaço

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Hazar
Güç kaynakları standart değil ki? 250W onu anladık ama hangi 250W? Yıllar önce üretilen, satıştan kalkmış güç kaynaklarına düşmek iyi değil. Sağlıklısı VX Plus 350, onun altındaki güç kaynaklarını kullanmana gerek yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Güngördü
Güç kaynakları standart değil ki? 250W onu anladık ama hangi 250W? Yıllar önce üretilen, satıştan kalkmış güç kaynaklarına düşmek iyi değil. Sağlıklısı VX Plus 350, onun altındaki güç kaynaklarını kullanmana gerek yok.
tamamdır teşekkür ettim kral

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,182
İsim
Murat Orhan
vx plus 350 500w modeline göre bile çok pahalı hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

tamamdır teşekkür ettim kral
hocam hız aşırtma ile 350w ortalama bir psu işinizi görür. Ne kadar bütçeniz var?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Güngördü
vx plus 350 500w modeline göre bile çok pahalı hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam hız aşırtma ile 350w ortalama bir psu işinizi görür. Ne kadar bütçeniz var?
bütçe sorunum yok sadece psu fazladan kapasitesi olmasın istiyorum 350w yeterli diyosunuz 400w alsam ne yazar almasam ne yazar sonuçta update yapmayacağım

Top Bottom