5600oc yapmam gerekirmi

jossephh

80+
Reaksiyon skoru
14
Merhabalar benim ekran kartım xfx rx6800 işlemcimde 5600 ekran kartının işlemciye kıyasla çok daha güçlü olduğunu düşündüğüm için oc yapmak istiyorum ama işlemciyide elime almak istemiyorum oc işlerinden anlamıyorum yapabilirmiyim yada yapmalı mıyım genelde oynadığım oyunlar cs2 sekiro rdr2 vs.
Anakartım msi b550 gaming plus,
İşlemci soğutucum deepcool ak400 digital genel olarak sıcaklık 65ustu gördüğümü hatırlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Bios ta oto oc seçeneği olması lazım (asus ta vardı msi dede vardır) oc ile uğraşmak istemiyorsan direk oto moda al %5 %6 oc yapar direk

Merhabalar benim ekran kartım xfx rx6800 işlemcimde 5600 ekran kartının işlemciye kıyasla çok daha güçlü olduğunu düşündüğüm için oc yapmak istiyorum ama işlemciyide elime almak istemiyorum oc işlerinden anlamıyorum yapabilirmiyim yada yapmalı mıyım genelde oynadığım oyunlar cs2 sekiro rdr2 vs.
Anakartım msi b550 gaming plus,
İşlemci soğutucum deepcool ak400 digital genel olarak sıcaklık 65ustu gördüğümü hatırlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
Anlamıyorsan ya da detaylı araştırmam diyorsan yapma çok bir kaybın olmaz.

Hocam zaten oc işlemci daha performanslı çalışsın diye yapılır ömrü illa kısaltır yani ve GHz değerini 0.2 arttırıyor
Post automatically merged:

50w fazladan çekmesine imkan yok hocam oto oc bu
Dediğim gibi çok anlamiyorum hocam yap derseniz yapicam

Ozmn çokta gerek yok gibi direk 5800x3d alırım rahat ederim
0 alma 2.el al 0 fiyatı aşırı pahalı o fiyata çok rahat am5 sisteme geçiş yapa bilirsin
Post automatically merged:

Zaten 2027 de am5 in desteği kesiliyor 28 dede am6 çıkar bende onu bekliyorum am4 ten am6 ya geçiş yaparım

Geri