5600x cs2 de %40 kullanım oluyor

porter.

80+
Reaksiyon skoru
42
Merhaba 5600x işlemci ve 3070 olan sistemde faceit maçında mapten mape göre fark etse de genel ortalama %40 kullanımda

bu oyun işlemci isteyen bir oyun değil mi ? neden bu kadar az kullanıyor performansı daha çok artmaz mı tamamını kullanabildirsek

şuan 300-350 arası fps alıyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Merhaba 5600x işlemci ve 3070 olan sistemde faceit maçında mapten mape göre fark etse de genel ortalama %40 kullanımda

bu oyun işlemci isteyen bir oyun değil mi ? neden bu kadar az kullanıyor performansı daha çok artmaz mı tamamını kullanabildirsek

Hocam cs2 ekran kartına yönelik bir oyun oldu artık. O yüzden işlemciyi hiçbir zaman %100 kullanmaz. Bende de r5 3600 ve r5 5600 var. ikisi de aynı %40-%50 lerde kullanıyor.

csgo değilde cs2 oyununda optimizasyon olarak ekran kartına daha yük bindirir işlemcinin ayarlarıyla oynayıp boost veya komple kendinin ayarlarını fullersen işlemci ömründen yiyiyor 300-350 fps alman gayet iyi bir değer herşeyin fazlası zarar. Zaten cs2 de gaben abimiz oyunu çıkarttı çok açık var optimizasyon olarak

Benim monitör 240 hz. ben de 300 350 fps alırken fps i 265 e kitledim. Hem %1 fps olarak daha iyi değerler alıyorum hem de bilgisayarı yormuyorum

Çözünürlüğün ve grafik ayarların nedir ?
Bende 7800x3d 5070ti var 2k ultra oynuyorum bende de %50 üstüne çıktığı olmuyor pek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama diğerlerinin de dediği gibi cs artık işlemci oyunu değil. Ben 1 keresinde 11,5 gb vram kullanımı gördüm. Ortalama da 9-10 arası

Çözünürlüğün ve grafik ayarların nedir ?
Bende 7800x3d 5070ti var 2k ultra oynuyorum bende de %50 üstüne çıktığı olmuyor pek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama diğerlerinin de dediği gibi cs artık işlemci oyunu değil. Ben 1 keresinde 11,5 gb vram kullanımı gördüm. Ortalama da 9-10 arası
1280x960 4:3 birkaç ayar hariç her şey en düşükte

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Herkes yalan yanlış bilgi vermiş. Cs2 ve valorant benzeri oyunlar islemci bazlı oyunlar hala daha ama düşündüğünüz gibi işlemcinin her threadini aktif kullanmıyorlar. Mesela gameplay loop bir threadde, fizik hesapları başka bir threadde, networking başka bir threadde, animasyon baska bir threadde çalışırken kalan 13 thread boşta kalabilir. Bu oyunun ve oyun motorunun çalışma yöntemine gore degisen bir sey. En ağır hesapların yapıldığı thread %100 oranında çalışırken diğer 10 çekirdek veya thread hiç kullanılmıyor olabilir mesela. Boştakiler de kullanım yüzdesine dahil edilir hesaplama yapılırken.

Kısacası en hızlı threadin kadar hızlısın cs2de

1280x960 4:3 birkaç ayar hariç her şey en düşükte

Herkes yalan yanlış bilgi vermiş. Cs2 ve valorant benzeri oyunlar islemci bazlı oyunlar hala daha ama düşündüğünüz gibi işlemcinin her threadini aktif kullanmıyorlar. Mesela gameplay loop bir threadde, fizik hesapları başka bir threadde, networking başka bir threadde, animasyon baska bir threadde çalışırken kalan 13 thread boşta kalabilir. Bu oyunun ve oyun motorunun çalışma yöntemine gore degisen bir sey. En ağır hesapların yapıldığı thread %100 oranında çalışırken diğer 10 çekirdek veya thread hiç kullanılmıyor olabilir mesela. Boştakiler de kullanım yüzdesine dahil edilir hesaplama yapılırken.

Kısacası en hızlı threadin kadar hızlısın cs2de
Normal gibi

Geri