5600x işlemci için en iyi ekran kartı?

Reaksiyon skoru
4
Merhaba 5600x işlemcim var normal şartlarda 3070ti almayı düşünüyordum fakat darboğaz olabileceğini söylediler genellikle cs valo tarzı oynuyorum. Alabileceğim en max performansı almak istiyorum. Önceliğim nvidia fakat amd de düşünebilirim (6700xt) gibi... Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

Merhaba 5600x işlemcim var normal şartlarda 3070ti almayı düşünüyordum fakat darboğaz olabileceğini söylediler genellikle cs valo tarzı oynuyorum. Alabileceğim en max performansı almak istiyorum. Önceliğim nvidia fakat amd de düşünebilirim (6700xt) gibi... Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
İki kart da olur ama cs valo için ekran kartının pek önemi yok 3050 de alsan o oyunlar aynı performansı verirler büyük ihtimalle.

3070 Nvidia tarafı , AMD tarafı rx 6800 kullana bileceğin en tepe kartlar 9060xt 16 GB gibi güncel bir kartıda destekler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ek olarak 3070ti de yapacağı darboğaz fazla olmaz bu yüzden drop yemez sın

Bütce

3070 Nvidia tarafı , AMD tarafı rx 6800 kullana bileceğin en tepe kartlar 9060xt 16 GB gibi güncel bir kartıda destekler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ek olarak 3070ti de yapacağı darboğaz fazla olmaz bu yüzden drop yemez sın
Darboğaz deopun hiç bir alakası yok ikisi farklı şeyler

Darboğaz deopun hiç bir alakası yok ikisi farklı şeyler
Darboğaz fazla olduğu zaman 1000/1 FPS değerleri çok düşer bu yüzden normal FPS 120 olsa bile oyun donmaya başlar ve gecikme değeri artar. Ama bu her darboğazda olmaz darboğazım büyüklüğüyle alakalı bir durumdur

Geri