Sadeceogrenmekistiyorum
80+ Gold
Rtx 2060 alabilirsin
hastanede yatıyordum hiç haberim bile yok.konuşurken forumda olduğunu unutma
reportladım adminler uyarı atarlar
Var. 8gb vram artısı var. Bir de bios flash yapabiliyosun 5700eb. Bios flash ile 5700xt oluyor kart.rx 5700 rx 5600 xt hiç bir fark yok
geçmiş olsun kardeşimhastanede yatıyordum hiç haberim bile yok.
Fps güce göre belirlenmiyor o zaman? Ya nasıl fps güç değildir? Fps direk güce göre şekillenir zaten. Şimdi adama 5600xt yerine 1660s mi önereceğiz?Arkadaş 2500₺ için dedi 2060'mı öneriyim ayrıca sadece fps güç değildir
Hocam driverdan dolayı fps drop yiyenler mi dersin fps düşüşü mü dersin hepsi var. Lütfen bir ürünün şikayeti varsa ve siz ona sahipseniz sırf kendinizi kurtarmak için o ürünü savunmayındriver ile fps nin alakası driver sadece sorun çıkarır ama fps düşürmez ayrıca driver sorunu falan yok 5600xt de WQHL driver kullandığın sürece
Reis arada fazla fark yok mu ya?Rtx 2060 super alinir
kral fark var tabi. ona göre perfonmance var.Reis arada fazla fark yok mu ya?
Reis zaten kartıma düzgün bir overclock yaparsam 2060S in dibine sokabilirim. Tek sıkıntı 2060 ta 6GB Vram 2060S te 8GB vram in olması. Sadece merakımdan soruyorum vram arttırma gibi bir işlem yok dimi? (Saçma bir soru ama merak ettimk
kral fark var tabi. ona göre perfonmance var.
vram malesef sabit. birdaha artimark mümkin olmazReis zaten kartıma düzgün bir overclock yaparsam 2060S in dibine sokabilirim. Tek sıkıntı 2060 ta 6GB Vram 2060S te 8GB vram in olması. Sadece merakımdan soruyorum vram arttırma gibi bir işlem yok dimi? (Saçma bir soru ama merak ettim
Valla geçen düşündüm de 6 gb vram acaba az mı ya? Rx570 lerde 590larda bile 8 gb vram var onlardan kat kat güçlü olan 2060 ta 6 gb vram varv
vram malesef sabit. birdaha artimark mümkin olmaz