560Tİ kahverengi macun

YusufShn01

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
641
İnternetten gigabyte gtx 560ti 1gb ekran kartını aldım 2. el temizlemek için içini açtığımda termal macunun kahverengi olduğunu gördüm. Sizce bunu değiştirmeli miyim yoksa kalsın mı ?
Birde macun sürülmesi gereken yüzey alanı bayağı büyükmüş onu farkettim bir anormallik varmı sizce ?

İnternetten gigabyte gtx 560ti 1gb ekran kartını aldım 2. el temizlemek için içini açtığımda termal macunun kahverengi olduğunu gördüm. Sizce bunu değiştirmeli miyim yoksa kalsın mı ?
Birde macun sürülmesi gereken yüzey alanı bayağı büyükmüş onu farkettim bir anormallik varmı sizce ?
Foto?

fırınlanmış olabilirmi

Fotoğraflar bunlar

Ekler

• IMG_20210416_130816.jpg
    IMG_20210416_130816.jpg
    2.5 MB · Hit: 54
  • IMG_20210416_130953.jpg
    IMG_20210416_130953.jpg
    3.4 MB · Hit: 59
kartta bir oynama vs yapılmış mı peki ?
Çünkü çip bölümü geniş görüldüğü üzere

Kalitesi belli olmadığı için değiştirmenizi öneririm. Nedense tadına bakmış gibi ağzımda tat hissettim ıyy

Kartla sanırım oynanmış :/
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Rengi ne öyle ya

Bunu sürmeseniz daha performanslı olur. 30 GRAMI 20 TL . Bunu satacak biri bu karta kaliteli bir macun sürmesi beklenemez zaten
temizliği çok uzun sürdü şimdi tertemiz oldu GF114-400-A1 chipin üzerinde bu yazıyor kart orjinal en azından
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

gramı 1 lira olması :/
aldığım kişi ekran kartını satmak için ilana verdiğini, bir alıcı çıktığını kartı denemek için bilgisayara taktığında görüntü alamadığını fakat fanların döndüğünü söyledi bende fanları kullanmak için aldım 65 tl para verdim.
Tamir edersem satacağım zaten fanları işime yarıyor şu an

Son düzenleme:
Geri