Neler Yeni

5700tl ye 2.el de Ryzen 7 3800x MSI RTX 2060 GAMİNG Z sistem?

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
sordum adama bedava ya satıyon fln dedim ofisinde kullanmış aciliyetten satıyom dedi
Mesaj otomatik birleştirildi:

almak için demiyom zaten ama şaşırdım
Param olsa direk alırdım fiyatı çok iyi ama ne kadar kullanmış parçaları ne sıklıkla kullanmış öğren

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin

Akana

80+
Knk hiç bulaşma derim adam evine çağırır , uyandığında böbreğinin olmadığını fark edersin riske alıncak şey değil.

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Sadece o ekran kartını 5500 e aldım ben ki piyasa normaliydi, sence o sistem o fiyata olurmu :O.

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin

Aoruss

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,891
İsim
Kagan
ne alaka boşa bak

İroni ne demek? İroni nedir? İroni TDK Sözlük Anlamı​

İroni ne demek? İroni nedir? İroni TDK Sözlük Anlamı

İroni kelimesinin ne anlama geldiği internette aranan konular arasında yerini alıyor. Peki İroni kelimesi ne demektir, ne anlama gelir ve Türk Dil Kurumu'nda İroni kelimesinin anlamı nasıl açıklanmıştır? İşte detaylar​

Edebiyat içerisinde sıklıkla kullanılan ironi sözcüğünün TDK'da iki değişik biçimde tanımlandığını söylemek mümkündür. Bunlardan birincisi gülmecedir. İkincisi ise; kelimenin tersini kast edip olay ile ya da bireyle dalga geçme şeklinde tanımlanmıştır. İroni hakkında bilgi vermek okurlara yarar sağlayacaktır.
İroni Nedir?
İroni, çoğu kez bazı tanımların ötesine geçmektedir. Yani, ''bir vaziyetin, göründüğünden veya olması gerektiğinden değişik biçimlerde olması veya netice kazanması'' şeklinde tanımlanabilmektedir. Örnek olarak; meyve almak amacı ile markete giden birisi, pek çok şey almasına rağmen meyve almayı unutur. Bu vaziyet tam olarak, ironi içeren bir vaziyettir. Çünkü kişi amacından sapmış olarak, almak istediği şeyin dışında her şeyi almıştır. Bu örnek, ironinin daha iyi kavranmasına yardımcı olacak bir örnektir.

kaynak:https://www.hurriyet.com.tr/gundem/...-milyonluk-otomobiliyle-refuje-cikti-41757085

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin

İroni ne demek? İroni nedir? İroni TDK Sözlük Anlamı​

İroni ne demek? İroni nedir? İroni TDK Sözlük Anlamı

İroni kelimesinin ne anlama geldiği internette aranan konular arasında yerini alıyor. Peki İroni kelimesi ne demektir, ne anlama gelir ve Türk Dil Kurumu'nda İroni kelimesinin anlamı nasıl açıklanmıştır? İşte detaylar​

Edebiyat içerisinde sıklıkla kullanılan ironi sözcüğünün TDK'da iki değişik biçimde tanımlandığını söylemek mümkündür. Bunlardan birincisi gülmecedir. İkincisi ise; kelimenin tersini kast edip olay ile ya da bireyle dalga geçme şeklinde tanımlanmıştır. İroni hakkında bilgi vermek okurlara yarar sağlayacaktır.
İroni Nedir?
İroni, çoğu kez bazı tanımların ötesine geçmektedir. Yani, ''bir vaziyetin, göründüğünden veya olması gerektiğinden değişik biçimlerde olması veya netice kazanması'' şeklinde tanımlanabilmektedir. Örnek olarak; meyve almak amacı ile markete giden birisi, pek çok şey almasına rağmen meyve almayı unutur. Bu vaziyet tam olarak, ironi içeren bir vaziyettir. Çünkü kişi amacından sapmış olarak, almak istediği şeyin dışında her şeyi almıştır. Bu örnek, ironinin daha iyi kavranmasına yardımcı olacak bir örnektir.

kaynak:https://www.hurriyet.com.tr/gundem/...-milyonluk-otomobiliyle-refuje-cikti-41757085
?

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
blmem elden teslim vs olur dedi
Yani dediğim gibi ben bir sorun olduğunu düşünüyorum ürğnlerde arızada olabilir, iyice test edip alabilirsiniz, adam test ettirmez ise zaten kesin sorunludur.

Top Bottom