2. el mi ilk tercihiniz yoksa sıfır mı?evet arkadaşlar bu parayı en iyi şekilde nasıl değerlendirebilirim şimdiden teşekkürler
monitörüm var kankaMonitör dahil değilse 5600G apu bir sistem toplayabilirsin.
Arkadaşa rahatça oyun oynayabileceği bir bilgisayar olsun yeter hocam.2. el mi ilk tercihiniz yoksa sıfır mı?
hiç fark etmez en iyi fps i hangisi verir e tabi 0 olursa daha iyi olur ama fark etmez güzel grafiklerde güzelce oyun oynamak istiyorum sadece2. el mi ilk tercihiniz yoksa sıfır mı?
bi yandan derslerimi de yürütücem tabiArkadaşa rahatça oyun oynayabileceği bir bilgisayar olsun yeter hocam.
o dediğin sistemde sanırsam ekran kartı yok değil mi peki o sisteme gtx 1050 takarsam nasıl olurMaalesef bu piyasada bu paraya dediğin pek mümkün değil. 5600G'nin oyun performansına bak youtube üzerinden beğenirsen o zaman parçalara bakarız ama 5600G bile zor oluyor çok indirim kovalamak lazım.
linkini atabilirmisinBi sistem buldum sarı siteden 5.300e rx570 diyor hiç içime sinmedi.
Link atmak yasak mı ona göre atıcam da sadece şehirden alınıyormuş eskişehirde değilsen zor.o dediğin sistemde sanırsam ekran kartı yok değil mi peki o sisteme gtx 1050 takarsam nasıl olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
linkini atabilirmisin
Link atmak yasak mı ona göre atıcam da sadece şehirden alınıyormuş eskişehirde değilsen zor.
Link atmak yasak mı ona göre atıcam da sadece şehirden alınıyormuş eskişehirde değilsen zor.
reklam yapma amaçlı atmak yasakmış sadecehiç bilmiyorum ki ilk defa forum kullanıyorum ama değildir diye düşünüyorum yardım ediyorsun sonuçta