Neler Yeni

57K Laptop Slayer alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Yusuf Özbaş
57K Bütçe ile Slayer 4 almayı düşünüyorum önerebileceğiz bir laptop varmı

1732632795085.png

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
775
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
775
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Merhaba 4070 ile 4060 arasında çok bir fark yok mobil tarafda attığınız işlemci 8 çekirdek hocam benim almayı düşündüğüm 16 çekirdek
Çok bir fark yok dediğiniz %10 luk oyun performansı %15 kas gücü Render da vs hissedebileceğiniz fark var. İşlemci bakımından da muadil bir işlemci. o 16 çekirdeğin 16 sı da performans çekirdeği değil çoğu boşta 2ghz yük altında 3.4 ghzlerde çalışacak tabi ısınmadan o ghzlere çıkabilirse tercih sizin. Niye aynı parayı verip daha çok performans alamayasınız ki ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Yusuf Özbaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok bir fark yok dediğiniz %10 luk oyun performansı %15 kas gücü Render da vs hissedebileceğiniz fark var. İşlemci bakımından da muadil bir işlemci. o 16 çekirdeğin 16 sı da performans çekirdeği değil çoğu boşta 2ghz yük altında 3.4 ghzlerde çalışacak tabi ısınmadan o ghzlere çıkabilirse tercih sizin. Niye aynı parayı verip daha çok performans alamayasınız ki ?
56700 Üstüne çıkamıyorum şuanda ek olarak Oyun bakımından çok bir şeye ihtiyacım yok daha çok ram ve işlemci lazım Acer Laptoplara karşı ön yargım var gördüğüm hiç bir acer laptobun kasası sağlam değil asus düşünebilirdim fakat oda bütçemi çok aşıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ek olarak ultra core serisinde NPU birimi var bundan dolayı düşünüyorum aynı fiyata i7 14700HX modeli var

Son düzenleme:

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
775
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
56700 Üstüne çıkamıyorum şuanda ek olarak Oyun bakımından çok bir şeye ihtiyacım yok daha çok ram ve işlemci lazım Acer Laptoplara karşı ön yargım var gördüğüm hiç bir acer laptobun kasası sağlam değil asus düşünebilirdim fakat oda bütçemi çok aşıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ek olarak ultra core serisinde NPU birimi var bundan dolayı düşünüyorum aynı fiyata i7 14700HX modeli var
İşlemcilerdeki npu birimi çok düşük bir birim. Genelde yapay zeka işlemlerinde cpu kullanılmaz. Npu da oyunlarda vs bir işe yaramaz. Neyse bildiğiniz gibi yapın önerdiğim laptoplar işlemci olarak o laptobun işlemcisinden %10 ( testlerini internette bulursunuz işlemci ismi vs işlemci ismi yazarak ) ekran kartı da ortalama 12 13 güçlü siz bilirsiniz yani. 16 çekirdek diye matah bir şey değil o işlemci bikere ryzen 9 ile intel core 7 rakip değildir 9 olabilir. Tercih sizin deyip diğer arkadaşlara da fikir belirtme imkanı tanıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,058,517
Üyeler
168,143
Son üye
cifcenes