Aslında ekran kartı iyi ve işlemciside çok sırıtmaz ama benim kafam kasaya takıldı önü kapalı yanı kapalı sadece üst tarafta bir açıklık var ve yan tarafında açılıp kapanan cam var. Kafam buna takıldı. Hava alması nasıl olur, çabuk ısınır mı? Bunu bilemedim bide yan tarafı açık olsa bi sıkıntı olur mu?Alınır.
Oyun için alacaksanız bu sistemi alın,daha performanslı ve daha ucuz.
Neo 5T10-1650S - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Neo 5T10-1650S oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Her türlu alinir bu arada konuyla alakasiz ama xbox series s satip bu sistemimi alsamAslında ekran kartı iyi ve işlemciside çok sırıtmaz ama benim kafam kasaya takıldı önü kapalı yanı kapalı sadece üst tarafta bir açıklık var ve yan tarafında açılıp kapanan cam var. Kafam buna takıldı. Hava alması nasıl olur, çabuk ısınır mı? Bunu bilemedim bide yan tarafı açık olsa bi sıkıntı olur mu?
Pc, x box ve ps den iyidir bence. Ama bence. Satıp satmamak sana kalmış. X boxdan oynayacağın oyunları pcden de oynayabilirsinHer türlu alinir bu arada konuyla alakasiz ama xbox series s satip bu sistemimi alsam
Çok ısınmaz çünkü hem 10100f hem de 1650 süper kolay kolay ısınan bir parça değiller.Aslında ekran kartı iyi ve işlemciside çok sırıtmaz ama benim kafam kasaya takıldı önü kapalı yanı kapalı sadece üst tarafta bir açıklık var ve yan tarafında açılıp kapanan cam var. Kafam buna takıldı. Hava alması nasıl olur, çabuk ısınır mı? Bunu bilemedim bide yan tarafı açık olsa bi sıkıntı olur mu?