Neler Yeni

5800 tl'ye Game Garajdan Neo 5A1650S alınir mı?

Berkayvx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Berkay çamlı
Screenshot_20210910-025501_Chrome.jpg
İleride ram ve ssd yi geliştireceğim sizce fiyat performans olarak iyi mi? Fifa valorant vb. Oyunlarda kaç fps alir?

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
Oyun için alacaksanız bu sistemi alın,daha performanslı ve daha ucuz.

Berkayvx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Berkay çamlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alınır.
Oyun için alacaksanız bu sistemi alın,daha performanslı ve daha ucuz.
Aslında ekran kartı iyi ve işlemciside çok sırıtmaz ama benim kafam kasaya takıldı önü kapalı yanı kapalı sadece üst tarafta bir açıklık var ve yan tarafında açılıp kapanan cam var. Kafam buna takıldı. Hava alması nasıl olur, çabuk ısınır mı? Bunu bilemedim bide yan tarafı açık olsa bi sıkıntı olur mu?

SEYİT ONBAŞI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,134
İsim
Berat özturk
Aslında ekran kartı iyi ve işlemciside çok sırıtmaz ama benim kafam kasaya takıldı önü kapalı yanı kapalı sadece üst tarafta bir açıklık var ve yan tarafında açılıp kapanan cam var. Kafam buna takıldı. Hava alması nasıl olur, çabuk ısınır mı? Bunu bilemedim bide yan tarafı açık olsa bi sıkıntı olur mu?
Her türlu alinir bu arada konuyla alakasiz ama xbox series s satip bu sistemimi alsam

Berkayvx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Berkay çamlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Her türlu alinir bu arada konuyla alakasiz ama xbox series s satip bu sistemimi alsam
Pc, x box ve ps den iyidir bence. Ama bence. Satıp satmamak sana kalmış. X boxdan oynayacağın oyunları pcden de oynayabilirsin

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
Çok ısınmaz çünkü hem 10100f hem de 1650 süper kolay kolay ısınan bir parça değiller.
Ayrıca kasanın ön tarafının yanlarında ufak boşlukları var hava alması için,üste iki fan ve egzoz fanı ile geliyor,kısaca yeterli bir hava akışı olur diye düşünüyorum.
Yandaki kapağı açmak sıcaklığı azaltır ancak çabuk tozlanır.

Top Bottom