Neler Yeni

5800x3d Fiyat paylaşımı ve takibi

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Görkem Çağan
Bu konu altında 5800x3d için anlık gelen indirimleri paylaşıp fiyatları yorumlayabiliriz aynı zamanda kendim alacağım ve alacak arkadaşlar içinde iyi olur diye düşünüyorum en sonda bizde hesaplı sitesinde 9600 TL olarak gördüm ama hala pahalı gibi geliyor o yüzden 28 ekimi bekliyorum umarım pişman olmam

Anlık olarak akakçe ve cimri gibi sitelerde takipteyim bazen geç geliyor ve bazı siteleri göstermiyor diye manuel olarakta ara sıra kendim siteleri kontrol ediyorum

FEROLYA

80+
28 ekimde ne var?

edit: teknolojik ürünlerde vergi indirimi muhabbetiyimiş

LocutuS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Ahmet Ahıskalı
Hevesinizi kırmak gibi olmasın ama 28 Ekim'de esaslı bir indirim olacağını düşünmüyorum. ÖTV indirimi gelse bile satıcılar bunu tam anlamıyla tüketiciye yansıtmıyor. 5800x3d işlemciyi uzun süredir takip ediyorum fakat iyi bir fiyata düşmedi. Sanırım sonunda 5700x falan alıp bitireceğim bu takibi.

GameOver

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Durukan Çelik
Discord
GameOver#5871
Hevesinizi kırmak gibi olmasın ama 28 Ekim'de esaslı bir indirim olacağını düşünmüyorum. ÖTV indirimi gelse bile satıcılar bunu tam anlamıyla tüketiciye yansıtmıyor. 5800x3d işlemciyi uzun süredir takip ediyorum fakat iyi bir fiyata düşmedi. Sanırım sonunda 5700x falan alıp bitireceğim bu takibi.
ötv yokki pc ürünlerinde, faturaların tamamı %18 kdv kesiliyor oem bileşenlerinde. yani tek alınan kdv şuan onun kalkması lazım bu hesaplara göre indirim olması icin

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Görkem Çağan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yani en kötü 9500 ün altına falan düşünce alırım bilmiyorum bu sıralar asus ekipmanlarda indirim yapıyor ekran kartı ve anakartlarda eski serilerde indirimde b550-xe aldım belki amd yeni serilerden sonra 5000 serisine bişeyler yapar diye ümit ediyorum

13. Seri intel leakleri zen4 u tokat manyagi yapmisken neden zen3 kovalarsiniz bu fiyatlara.

5800x3d güzel bir islemci fakat nefesi cok hızlı kesilecek goreceksiniz. Biraz yeni nesil anakart ve ram fiyatlari normallesirse kimse yuzune bakmaz 13400 13600 bile performans olarak sollayacaktir rahatça

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Görkem Çağan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ötv yokki pc ürünlerinde, faturaların tamamı %18 kdv kesiliyor oem bileşenlerinde. yani tek alınan kdv şuan onun kalkması lazım bu hesaplara göre indirim olması icin
gençlere vergileri kaldırıcaz sözünden benden kdvde ümit ediyorum ama :D her şey bir ümit
Mesaj otomatik birleştirildi:

13. Seri intel leakleri zen4 u tokat manyagi yapmisken neden zen3 kovalarsiniz bu fiyatlara.

5800x3d güzel bir islemci fakat nefesi cok hızlı kesilecek goreceksiniz. Biraz yeni nesil anakart ve ram fiyatlari normallesirse kimse yuzune bakmaz 13400 13600 bile performans olarak sollayacaktir rahatça
13. nesil bi zahmet tokat etsin rakibi 5000 serisi değil ki adam rakibi 11. nesilken 12. nesili tokat eden işlemci yapmış belki i7 ye çok bişey diyememde i5 13. nesilleri bile tokatlayacağını düşünüyorum ben gene :D

Son düzenleme:

LocutuS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Ahmet Ahıskalı
Evet bilgisayar ürünlerinde ÖTV yok. Aslında ÖTV indirimi meselesini genel olarak belirtmiştim. Anlatımda eksiklik olmuş. Düzelttiğiniz için teşekkürler.

gençlere vergileri kaldırıcaz sözünden benden kdvde ümit ediyorum ama :D her şey bir ümit
Mesaj otomatik birleştirildi:

13. nesil bi zahmet tokat etsin rakibi 5000 serisi değil ki adam rakibi 11. nesilken 12. nesili tokat eden işlemci yapmış belki i7 ye çok bişey diyememde i5 13. nesilleri bile tokatlayacağını düşünüyorum ben gene :D
Dusunmeyle olmuyor bu isler, guvenilir kaynaklar sizan benchmarklari yayinladi, rakibinin kim oldugu degil fiyati onemli 13600 bundan daha ucuz ve 1.5 kati performansli olacaksa ne anlami var? Ustelik ddr4 destegi de olacak butceyi zorlamak istemeyenler icin. Kusura bakma yilin 10. Ayinda sistem degisimi eger cok super kacirilmayacak bir indirim denk getirmedikce cok sacma ve mantiksiz bir hareket. Neyse ben tavsiyemi verdim ustelik bir amd kullanicisi olarak, pek dinleyecek gibi durmuyorsun ama belki abdullah video falan çeker de aklin basina gelir.

LocutuS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Ahmet Ahıskalı
Dusunmeyle olmuyor bu isler, guvenilir kaynaklar sizan benchmarklari yayinladi, rakibinin kim oldugu degil fiyati onemli 13600 bundan daha ucuz ve 1.5 kati performansli olacaksa ne anlami var? Ustelik ddr4 destegi de olacak butceyi zorlamak istemeyenler icin. Kusura bakma yilin 10. Ayinda sistem degisimi eger cok super kacirilmayacak bir indirim denk getirmedikce cok sacma ve mantiksiz bir hareket. Neyse ben tavsiyemi verdim ustelik bir amd kullanicisi olarak, pek dinleyecek gibi durmuyorsun ama belki abdullah video falan çeker de aklin basina gelir.
Sırf bu yüzden 4-5 ay önce AMD anakartı yenilediğime pişmanım. Satabileceğim noktasında emin olsam İntel'e geçeceğim.

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,589
İsim
Deniz Bey
Telefonlar bi anda arttı kdv oranında düşüş gelse bile artık bi değişiklik olmayacak şuanki fiyattan daha yükseğe inecek, bu tür kdv ötv işlerini haber vermeden ansızın yapmaları lazım ki gerçekten bişiler değişince faydası olsun artık yapılacak politikalar â karşı hamleyi önceden yapıyorlar vatandaşa bi faydası olmuyor bu saatten sonra bu enkaz ın altından kimse kalkamaz çok sıkıntılı gelecek

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Görkem Çağan
açıkcası daha ucuza satılcağını düşünmüyorum bu ülkede yurtdışında daha ucuza çıkan şey bizde her zaman daha pahalıya geliyor yeni diye ama dediklerinde sana haklılık payı veriyorum o tarz bişey olursa haklısın ama benim aklımda uzun süredir 5800x3d var ve 1700 soket ddr4 desteklesede benim için gene ekstra masraf sıvı soğutucu olarak ve aynı zamanda kampanyadan anakartta aldım şimdi gelicek anakartların fiyatları çok daha pahalı aynı seviyedekilerle gördüğüm üzere bana sanki daha çok masrafa giricekmişim gibi geliyor 13. nesil yoksa şuan zaten intel kullanıyorum uzun süredir hiç sorun yaşamadım amd fanboyluğum yok bu konuda sadece 7000 serisini oyun performansı olarak tokatladığını görünce 5800x3dnin 13 üde tokatlar hissiyatım var

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Görkem Çağan
Bugün ki fiyat takibinde bizdehesaplı sitesi 9600 den tekrar 5800x3d satışa sundu inş amazon prime indirimlerine gelir hepsiburadaya gelmedi çünkü :/

Top Bottom