Neler Yeni

5G Teknolojisi ve 62MP Kamerasıyla Realme X50m

2000 Liraya değer mi?

• Değer

Oylar: 4 80.0%
  • Değmez

Oylar: 1 20.0%

• Oy kullanan toplam üye
    5

Enes3841

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Enes Yıldırım
Instagram
kayserileee
Steam
https://steamcommunity.com/id/EnesYLDRM/
Discord
EnesBey#7603
Realme firması geçtiğimiz gün yeni telefonunu tanıttı. Peki ya yeni telefonu diğer telefonlardan ayıran özelliği ne?
Telefon yeni teknoloji internete sahip yani 5G

realme-x50-pro-5g.jpg

Cihaz
  • Qualcomm'un SnapDragon 765G işlemcisine sahip
  • 6GB Ram - 8GB Ram
  • 128GB Dahili depolamaya sahip
  • FullHD ve 6.57inc ekrana sahip
  • 4 adet arka kamerası bulunmakta bunlar sırsıyla 48+8+2+2MP mevcut
Realme-X50m-5G-With-120Hz-Display-Snapdragon-765G-SoC-Launched.jpg

• 2 adet ön kamerası mevcut bunlar ise sırasıyla 16+2MP
  • Android 10 kullanıyor
  • 4200mAh bataryaya sahip
Yurtdışında satışı olan telefonun şuanlık ülkemizde satışı bulunmamakta. Fiyatı yurtdışında 260 Euro yani günümüzde

1587687641379.png

Günümüz telefonlarına göre fiyatı gayet makul. Fakat ülkemize geliş tarihi belli değil henüz. Geldiği zaman sizi bilgilendireceğim inşallah.

Death Mark

80+ Bronze
O telefon buraya 3000 liradan aşağı gelmeyeceği için bizim için pek bir manası yok.
Yakında çoğu telefonda 5G olacak.

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Dostum yanlış anlama ama Türkiye'de telefon fiyatını sadece kurla çarparak belirliyorsan kahkahayı basacağım, zor tutuyorum kendimi.
Screenshot_2020-04-24-03-44-51-230_com.twitter.android.jpg

Kurla çarptıktan sonra vergiyi de bulmak için direkt X2 yapman lazım. İşte o zaman gerçek fiyatını bulmuş olursun.

Bunun yanında 62 MP kamera KOCA BİR YALAN. 5G için de öyle diyebiliriz. Türkiye'de 5G teknolojisi kullanılmaya başlandığı zamana kadar bu telefon eskimiş bile olur. 5G teknolojisi gerçekten kullanılmaya başlanacağı zaman zaten bütün telefonlar 5G olmaya otomatik olarak başlar.

Egolu doktor ?

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
Harunckr
Dostum yanlış anlama ama Türkiye'de telefon fiyatını sadece kurla çarparak belirliyorsan kahkahayı basacağım, zor tutuyorum kendimi.
Alıntıyı görüntüle
Kurla çarptıktan sonra vergiyi de bulmak için direkt X2 yapman lazım. İşte o zaman gerçek fiyatını bulmuş olursun.

Bunun yanında 62 MP kamera KOCA BİR YALAN. 5G için de öyle diyebiliriz. Türkiye'de 5G teknolojisi kullanılmaya başlandığı zamana kadar bu telefon eskimiş bile olur. 5G teknolojisi gerçekten kullanılmaya başlanacağı zaman zaten bütün telefonlar 5G olmaya otomatik olarak başlar.
İphone biraz farklı. Çinli telefonlarda yurtdışına yakın alabiliyorsun . Kaçak felan bilmiyorum bir şekilde geliyor. Çevremde o kadar çok varki öyle alan. Açtırma felanda yapmadıkları için yurtdışı fiyatına çok yakın oluyor

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
İphone biraz farklı. Çinli telefonlarda yurtdışına yakın alabiliyorsun . Kaçak felan bilmiyorum bir şekilde geliyor. Çevremde o kadar çok varki öyle alan. Açtırma felanda yapmadıkları için yurtdışı fiyatına çok yakın oluyor
O bahsettiğin şey bildiğin bavulculuk. Bence onu öyle daha fazla dillendirme ne olur ne olmaz.

Egolu doktor ?

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
Harunckr
O bahsettiğin şey bildiğin bavulculuk. Bence onu öyle daha fazla dillendirme ne olur ne olmaz.
Benim Ailem Gaziantep’te. Burda çok var telefoncuya gitsen bile var. Ben izmirdeyim. İzmirde bile karşılaşıyorum. Öyle abarttığınız gibi bir durum yok. Ben alıcıyım suç satanda beni kandırdı sonuçta 🤪 Sahibindene girersen hatta tüm türkiyede bir sürü

Enes3841

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Enes Yıldırım
Instagram
kayserileee
Steam
Discord
EnesBey#7603
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O telefon buraya 3000 liradan aşağı gelmeyeceği için bizim için pek bir manası yok.
Yakında çoğu telefonda 5G olacak.
Ben sadece direk satış fiyatını verdim yurtdışında. 5G ile ilgili olarak, şuanda günümüzde çoğu telefonda 5G yok bu haberi paylaşma sebebim 5G kullanması kamerasınız yüksek MP'ye sahip olması ve cazip fiyatı idi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

Dostum kahkaya boğulabilirsin o sana kalmış bi durum. Ben sana sadece Realme'nin açıkladığı verileri türkçe olarak size aktardım. Eğer bilgilerin yalan olduğunu düşünüyorsan ki öyle düşünüyorsun kendilerine e-mail yoluyla ulaşabilirsin. Konumu okuduğun ve yorum yaptığın için teşekkür ederim

İphone derken konu ne ara İphone'ye geldi :D

Death Mark

80+ Bronze
Ben sadece direk satış fiyatını verdim yurtdışında. 5G ile ilgili olarak, şuanda günümüzde çoğu telefonda 5G yok bu haberi paylaşma sebebim 5G kullanması kamerasınız yüksek MP'ye sahip olması ve cazip fiyatı idi

Dostum kahkaya boğulabilirsin o sana kalmış bi durum. Ben sana sadece Realme'nin açıkladığı verileri türkçe olarak size aktardım. Eğer bilgilerin yalan olduğunu düşünüyorsan ki öyle düşünüyorsun kendilerine e-mail yoluyla ulaşabilirsin. Konumu okuduğun ve yorum yaptığın için teşekkür ederim

İphone derken konu ne ara İphone'ye geldi :D
Benim sana karşı, paylaştığın içeriğe bir takıntım veya derdim yok.
Telefona karşı yorumda bulundum.

5G ile ilgili açıklamaya dönersek, telefonlara 5G chip eklenmemeleri sebebi hep çoğu ülkede 5G santral olmaması ve maaliyetten kısmak için bekliyorlar. Günümüzün çoğu amiral standardında telefonlardaki SD 855 üstü işlemcilerin hepsi 5g'ye yönelik üretildi.

Enes3841

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Enes Yıldırım
Instagram
kayserileee
Steam
Discord
EnesBey#7603
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim sana karşı, paylaştığın içeriğe bir takıntım veya derdim yok.
Telefona karşı yorumda bulundum.

5G ile ilgili açıklamaya dönersek, telefonlara 5G chip eklenmemeleri sebebi hep çoğu ülkede 5G santral olmaması ve maaliyetten kısmak için bekliyorlar. Günümüzün çoğu amiral standardında telefonlardaki SD 855 üstü işlemcilerin hepsi 5g'ye yönelik üretildi.
Dostum benimde sana karşı derdim yok :D 15-20 saat uyuduktan sonra sana o mesajı yazdım. Ondandır :D

Top Bottom