her şey 2023'teİlk 5g sinyalinin 2023 yılında verileceği söylenmiş.
Kaç hız alıyorsunuz?5G ülkemizde mevcut ama özel yerlerde. Örneğin çalıştığım yerde çok güçlü bir 5G ağı var.
Pc en son 700 küsür WiFi ile,Kaç hız alıyorsunuz?
700 hızı baz istasyonundan alıyorsunuz di mi?Pc en son 700 küsür WiFi ile,
Telefonda ise 180 falan. 100e düştüğünde çok oluyor. Tek sorunu, alan çok büyük ve bu yüzden sürekli Auth olmaktan çok verimli olmuyor mobilde. Pc de çıtır bi hızı var.
hocam orda bedava wifi kaliteli mi?5G ülkemizde mevcut ama özel yerlerde. Örneğin çalıştığım yerde çok güçlü bir 5G ağı var.
Direkt baz istasyonu. Laptopların ve kioskların işleyişi bakımından sadece sim kartları var içlerinde demekten ileri gidemem kusura bakmayın.700 hızı baz istasyonundan alıyorsunuz di mi?
Yoksa fiber altyapıdan mı?
Uyumlu cihazlara 300Mbps internet sunuluyor. İyi Bi ip atanırsa şansınız tümünü kullanabilirsiniz Yoksa eğer 60-70 lerde takılırsınız.hocam orda bedava wifi kaliteli mi?
hocam benim evin wifi'ından iyi kötüsü bileDirekt baz istasyonu. Laptopların ve kioskların işleyişi bakımından sadece sim kartları var içlerinde demekten ileri gidemem kusura bakmayın.
Fiber alt yapıdan ise çok daha yüksek hızlar geliyor. 2-3 Gbps bulduğu oluyor.
Ben şahsen fiber kullanıyorum. Auth olma sorunu yok en azından. 5G biliyorsunuz ilk deneme tahtası burası oldu.
Uyumlu cihazlara 300Mbps internet sunuluyor. İyi Bi ip atanırsa şansınız tümünü kullanabilirsiniz Yoksa eğer 60-70 lerde takılırsınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada baz istasyonu bildiğim kadarıyla 20-25km uzaklıkta. Tam Bi bilgim yok ama. Yalnız bilgi vermiş olmayayım.
Turknet Gigafiber olmasın oPc en son 700 küsür WiFi ile,
Telefonda ise 180 falan. 100e düştüğünde çok oluyor. Tek sorunu, alan çok büyük ve bu yüzden sürekli Auth olmaktan çok verimli olmuyor mobilde. Pc de çıtır bi hızı var.
Türknet önce bizim mahalleye gigafiber getirsin. Sonra buraya getirir belki. Bizim mahalle, bu çalışma alanından kat be kat küçük.Turknet Gigafiber olmasın o