Neler Yeni

5k bütçeye ekran hariç alınabilecek en iyi performanslı toplama pc önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
furkan kaman
Bütçe
5000
selamlar dostlar foruma yeni katıldım bütçem max 5k oyunlarda alınabilecek (bu bütçeyle tabi) en iyi performansı alabilecek bi sistem önerir misiniz. monitör dahil değil ekipmanlarım hali hazırda zaten mevcut yardımcı olursanız sevinirim

N-sar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Ensar Demirkaya
Instagram
ensar_demirkaya
Steam
N-sar
selamlar dostlar foruma yeni katıldım bütçem max 5k oyunlarda alınabilecek (bu bütçeyle tabi) en iyi performansı alabilecek bi sistem önerir misiniz. monitör dahil değil ekipmanlarım hali hazırda zaten mevcut yardımcı olursanız sevinirim
https://www.gaming.gen.tr/urun/2686...8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ az daha ustune koy bunu al
Mesaj otomatik birleştirildi:

yani bence

ACEzzzz

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Caner Demir
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
furkan kaman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

N-sar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Ensar Demirkaya
Instagram
ensar_demirkaya
Steam
N-sar
bütçem maalesef max 5k üstüne koyma gibi bi durumum yok yinede teşekkür ederim
https://www.incehesap.com/corax-315...r4-240gb-ssd-oyuncu-bilgisayari-fiyati-46742/ bu nasıl istersen özelleştirip ram ı16gb da yapabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

8+8 şekilde 16gb yapabilirsin beş bin bile olmuyo oyle yapınca

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
furkan kaman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

N-sar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Ensar Demirkaya
Instagram
ensar_demirkaya
Steam
N-sar
arkadaşlarıma sorduğumda ekran kartında nvidia kullanmamı önerdiler sizce amd nasıl bir performans sağlar
kanka valla amd alırsan daha iyi olur hem ucuz hem performanslı bende eski den senin gibi düşünüyodum sonra amd ye geçince rahatlığa kavuştum nıvıda nın doru duzgun bi drıver ara yüzü bile yok bende senin gibiydim onceden amd işlemcide iyi ekran kartın da kötü diyodum nıvıda daha iyidir diyodum sonra işte amd ucuz dediler mağzada bunu al dediler bende o heycanla tamam o olsun heycanlıydım bide dedim tamam aldım abi lan olum çok iyi ya yani anlatılmaz yaşanır oyle diyim bide onceden nivida kulanıyosan o rahatlığı fazla fazla hissediyosun abi çok keyifli bişey amd ekrankartı kulanıcısı olmak.

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
furkan kaman
kanka valla amd alırsan daha iyi olur hem ucuz hem performanslı bende eski den senin gibi düşünüyodum sonra amd ye geçince rahatlığa kavuştum nıvıda nın doru duzgun bi drıver ara yüzü bile yok bende senin gibiydim onceden amd işlemcide iyi ekran kartın da kötü diyodum nıvıda daha iyidir diyodum sonra işte amd ucuz dediler mağzada bunu al dediler bende o heycanla tamam o olsun heycanlıydım bide dedim tamam aldım abi lan olum çok iyi ya yani anlatılmaz yaşanır oyle diyim bide onceden nivida kulanıyosan o rahatlığı fazla fazla hissediyosun abi çok keyifli bişey amd ekrankartı kulanıcısı olmak.
önerin için saol knk

Top Bottom