hihihiha
80+ Bronze
Olan piyasa öyle asıl senin ebenin nikahı fx i ne yapsın adamyok ebesinin nikahı
Olan piyasa öyle asıl senin ebenin nikahı fx i ne yapsın adamyok ebesinin nikahı
kanka o fiyatada i3 9100 zorOlan piyasa öyle asıl senin ebenin nikahı fx i ne yapsın adam
Nesi zor şakamısınız kaç yıllık ürünkanka ekran kartına takma sen apu al şimdilik sonra ekran kartı takarsın ayrıca apu sistem alacaksan kesinlikle ve kesinlike 8x2 dual channel 16gb ram olsun sakın 8gb ram alma
Mesaj otomatik birleştirildi:
kanka o fiyatada i3 9100 zor
Li sistem satiyom5k`yı geçmiycek 2.el pc önerir misiniz? Oyun için kullanılcak Valo Csgo Lol Fh4 gibi oyunlar için.
RX hocam o birde özelden veya 2.ele konu açarsanız daha iyi olur.2. El Asus redeon rtx 560
Li sistem satiyom
R3 3200 g ile bı kapıştır oda o civarlardaBu işlemcinin 2.eli 1.500tl Değer mi?
1,5 k aşıyor bu zar zor toplamıştır zaten o parayıhttps://inventus.com.tr/frekanstv inventus frekans apu var 6 bin TL ssd yi 500 gb yaparsan daha iyi olur
değer sıfırları 4k fanlıŞu soruma cevap verebilir misiniz?
Ryzen 5 4650g Pro 2.500tl değer mi Tray
Pahalı bana göre piyasasını bilmiyorum ama ben 3200g ile ilgileniyorum testlerine bı bak daha iyi anlarsınŞu soruma cevap verebilir misiniz?
Ryzen 5 4650g Pro 2.500tl değer mi Tray
En ucuzu bu fiyatta zaten de değermi bilmiyorum bı testlerine bak YouTube danRyzen 5 4650g Pro 2.500tl değer mi Tray