5k ya kadar B550 önerisi

Arif0

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
585
Bütçe
5000
B550 arıyorum. Mini atx yada küçük anakart lazım şuanki kart a520mk. Öneriniz varmıdır ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

R5 5600X-RX 6800

Buyur hocam.

Bu anakartı Amazonda 3515 TL ye aldım 3 ay 0 faizle daha 2 hafta önce bence hala o fiyatlara inebilir ama tavsiye ederim dolu dolu bi kart

Bu anakartı Amazonda 3515 TL ye aldım 3 ay 0 faizle daha 2 hafta önce bence hala o fiyatlara inebilir ama tavsiye ederim dolu dolu bi kart
Hayırlı olsun hocam, indirim yakalarsa kaçırmasın, fiyatına göre güzel anakarttır.

bende wifisiz versiyonunu kullanıyorum. indirimle 2900 e almıştım çok güzel dolu dolu bi anakart öneririm

Zaten msi b550m pro vdh wifi dısında bu paralarda sıfır bol özellikli anakart yok 2. el Asus Tuf b550 bulmanız lazım onlada ugrasmayın bence

Bende inmesini bekliyorum hocam, bi indirimde çekicem kartı.

Zaten msi b550m pro vdh wifi dısında bu paralarda sıfır bol özellikli anakart yok 2. el Asus Tuf b550 bulmanız lazım onlada ugrasmayın bence
hocam konuyla alakasız pc özelliklerini profile yazmak için düzenleye bastığımda gözükmüyor belirli bir mesaj sınırına ulaşmamız vs falan mı gerekiyor

hocam konuyla alakasız pc özelliklerini profile yazmak için düzenleye bastığımda gözükmüyor belirli bir mesaj sınırına ulaşmamız vs falan mı gerekiyor
Hocam Profil ikonunuzda imza kısmına gelin istediginizi yazın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,619
Üyeler
187,710
Son üye
Captain Claw
Geri