Neler Yeni

Öneri 6.000tl civarı sistem için apu mu yoksa 2.el pc mi ?

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Aza yetin elbet bir gün ekran kartı alırsın
Kardeşim benm kendim de 1050li sistemim var ve 3060 lı sistem bekliyorum hazır sistem uygun fiyata yakalarsam 3060 veya 3060ti lı hemen alıcam benm ihtiyacım yok arkadaşa alıyoruz aza yetine yetine yaşlandık zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam o sizin gelecek planınıza göre belirlenecek bir şey. diyorsanız ki ben ileride tüm AAA oyunları oynuyacağım, sürekli MMORPG'den MMORPG'ye akacağım. O zaman APU almak daha mantıklı. Diyorsanız ki ben casual sürekli arkadaşlarıyla oyun oynayan arada COD gibi hikayeli oyunlara bakan. Çok fazla oyun denemeyen birisiyim. ozaman 750ti daha mantıklı. Ki hiç üzmeyen bir ekran kartı bence.
Dediğim gibi kendim için değil arkadaş için sordum bana söyledikleri bunlar işte valorant falan girerim ets oynarım bir de eskiden reklamcı da çalıştığı için oradan bir kaç program kullanmak niyetim dedi yardımcı olur musun diye bana ilk etapda apu geldi sonra bi an 1050ti lı bir sistem alalım dedm apu hakkında da pek bilgim olmadığı için yardım almayı düşündüm

ErTeCa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Eray
Instagram
er.te.ca
Steam
byerteca
Kardeşim benm kendim de 1050li sistemim var ve 3060 lı sistem bekliyorum hazır sistem uygun fiyata yakalarsam 3060 veya 3060ti lı hemen alıcam benm ihtiyacım yok arkadaşa alıyoruz aza yetine yetine yaşlandık zaten
Usta elimde 750m ekran kartlı 4.nesil işlemcili laptop var, anlıyorum sizi. Düzelicez be inşallah, ama şahsen ben bu durumda net ileri yönelik apu dizerdim. Elbet kart fiyatları düşer

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_

Dediğim gibi kendim için değil arkadaş için sordum bana söyledikleri bunlar işte valorant falan girerim ets oynarım bir de eskiden reklamcı da çalıştığı için oradan bir kaç program kullanmak niyetim dedi yardımcı olur musun diye bana ilk etapda apu geldi sonra bi an 1050ti lı bir sistem alalım dedm apu hakkında da pek bilgim olmadığı için yardım almayı düşündüm
Hocam APU sistemlerde şuanda pahalı. Çünkü iyi anakart ve iyi ramler istiyor apu sistemler. ama 2. el alıcaksanız şu sistemede bakabilirsiniz https://www.sahibinden.com/ilan/iki...70-4gb-8gb-1tb-700w-gaming-pc-998743946/detay

Usta elimde 750m ekran kartlı 4.nesil işlemcili laptop var, anlıyorum sizi. Düzelicez be inşallah, ama şahsen ben bu durumda net ileri yönelik apu dizerdim. Elbet kart fiyatları düşer
Hocam bu oynak ekonomi ve Eth artma şansı ile elbet kart fiyatları düşer denilemiyor malesef.

Hocam eğer arkadaşınız 2. ele sıcak bakarsa bence alabileceğiniz en iyi sistem : https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ranger-msi-gtx-1050ti-i5-6500-996130193/detay

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Usta elimde 750m ekran kartlı 4.nesil işlemcili laptop var, anlıyorum sizi. Düzeliceğiz be inşallah, ama şahsen ben bu durumda net ileri yönelik apu dizerdim. Elbet kart fiyatları düşer
Bana da ileriye dönük apu almak mantıklı diye düşünüyorum en kötü bir 3050 falan alır ileride oda haliyle yeter diye düşündüm

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Bana da ileriye dönük apu almak mantıklı diye düşünüyorum en kötü bir 3050 falan alır ileride oda haliyle yeter diye düşündüm
Haklısınız hocam ama bence arkadaşınızla bir konuşun. Eğer çok bir isteği yoksa bilgisayarından 2. el sistem alabilir.

Haklısınız hocam ama bence arkadaşınızla bir konuşun. Eğer çok bir isteği yoksa bilgisayarından 2. el sistem alabilir.
Bu arada lafımı geri alıyorum bu kasa daha iyi hocam. https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ustu-oyuncu-bilgisayari-rx480-995191792/detay

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,948
Üyeler
166,119
Son üye
Ozgursy
Top Bottom