MovesLikeJaggeR
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 601
- İsim
- İSRAFİL GÖKBURUN
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeşim benm kendim de 1050li sistemim var ve 3060 lı sistem bekliyorum hazır sistem uygun fiyata yakalarsam 3060 veya 3060ti lı hemen alıcam benm ihtiyacım yok arkadaşa alıyoruz aza yetine yetine yaşlandık zatenAza yetin elbet bir gün ekran kartı alırsın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dediğim gibi kendim için değil arkadaş için sordum bana söyledikleri bunlar işte valorant falan girerim ets oynarım bir de eskiden reklamcı da çalıştığı için oradan bir kaç program kullanmak niyetim dedi yardımcı olur musun diye bana ilk etapda apu geldi sonra bi an 1050ti lı bir sistem alalım dedm apu hakkında da pek bilgim olmadığı için yardım almayı düşündümHocam o sizin gelecek planınıza göre belirlenecek bir şey. diyorsanız ki ben ileride tüm AAA oyunları oynuyacağım, sürekli MMORPG'den MMORPG'ye akacağım. O zaman APU almak daha mantıklı. Diyorsanız ki ben casual sürekli arkadaşlarıyla oyun oynayan arada COD gibi hikayeli oyunlara bakan. Çok fazla oyun denemeyen birisiyim. ozaman 750ti daha mantıklı. Ki hiç üzmeyen bir ekran kartı bence.