Toplam 7 hocam.ikisi 7 dimi yoksa ayrı ayrı mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu hyperx mikrofon unlosta vardı bi ara çoğu yayıncıda vardı![]()
HyperX Quadcast Profesyonel Usb Condenser MikrofonFiyatı, Yorumları - Trendyol
HyperX Quadcast Profesyonel Usb Condenser Mikrofon yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
hyprex kulaklık alabilirsin bide
Öneriniz için teşekkür ederim ama rampageye karşı önyargım var ürünlerini almıyorum.![]()
Rampage Diyez Siyah Rgb Ses Gösterge Mikrofon Oyuncu Mikrofonu Yayıncı Mikrofonu Youtuber MikrofonuFiyatı, Yorumları - Trendyol
Rampage Diyez Siyah Rgb Ses Gösterge Mikrofon Oyuncu Mikrofonu Yayıncı Mikrofonu Youtuber Mikrofonu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Selamlar 6-7k arasna yayın için kamera ve mikrofon arıyorum podcast vs de olucak. Ne önerirsiniz.
Mikrofonun sitesi güvenilir mi?![]()
Maono MAONO PD200X USB/XLR Dinamik Mikrofon Fiyatı ve Özellikleri - SesçiBaba
En İyi Maono MAONO PD200X USB/XLR Dinamik Mikrofon modelleri uygun fiyat, iade garantisi ve hızlı kargo seçenekleri ile SesçiBaba'da. Uygun ödeme seçenekleri ile satın almak için hemen tıkla!www.sescibaba.com
bıraz astı ama yınede atayım
evet kendım ordan bıomdakı ses kartını almıstım ertesı gun geldı gayet guvenılırlerMikrofonun sitesi güvenilir mi?
Standsız mı çıkıyor ayak mı almak gerekli?evet kendım ordan bıomdakı ses kartını almıstım ertesı gun geldı gayet guvenılırler
standız masana koyabılırsın ama stand alsan daha ıyı olur https://www.amazon.com.tr/Lastvoice...1b816579e1f83a94b1b9ade42c550774&gad_source=4 bunun gıbıStandsız mı çıkıyor ayak mı almak gerekli?
Düz mas standı daha iyi olmaz mıstandız masana koyabılırsın ama stand alsan daha ıyı olur https://www.amazon.com.tr/Lastvoice-NB39X-Mikrofon-Standı-35x35/dp/B0BYK23XQ2/ref=asc_df_B0BYK23XQ2/?tag=trshpngglede-21&linkCode=df0&hvadid=710279754409&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=17563018619261581170&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=c&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=9198650&hvtargid=pla-2271712104879&psc=1&mcid=1b816579e1f83a94b1b9ade42c550774&gad_source=4 bunun gıbı
sen bılırsın ama bu hem daha estetık hem de daha rahatDüz mas standı daha iyi olmaz mı
Hocam selamlar,Selamlar 6-7k arasna yayın için kamera ve mikrofon arıyorum podcast vs de olucak. Ne önerirsiniz.