falxxx
80+
- Reaksiyon skoru
- 17
Ne yaptınız hocam.Arkadaşlar bütçem maksimum 6 7 bin tl civarı mekanik saat önerisi istiyorum kullandığınız hoşunuza giden saatler varsa söyler misiniz
Ne yaptınız hocam.Arkadaşlar bütçem maksimum 6 7 bin tl civarı mekanik saat önerisi istiyorum kullandığınız hoşunuza giden saatler varsa söyler misiniz
Hocam daha almadım, bu arada kendime almıyorum enişteme alıyorum ablama fikir olsun diye bu forumu açtım şuanda ablamın beğendiği modeller (dediğim gibi saatten anlamam yazdığım modeller iyi olmayabilir tamamen dış görünüşe göre yorumladık)Ne yaptınız hocam.
Hoxam seiko 5 e yasli saati diyip begenmeyen ilk sizi gordum belli ki pek alakaniz yok saatlerleO zaman swatch veya spinmaker bakin derim
Hocam seiko 5 bakabilirsiniz
Aga b tık dedim belki bi tık yüksek ama spam vs değil ki? Diğeri zaten dediği fiyatta.
Beyler şu üste attığım 4 saat nasılSeiko 5 snxs serisi
Bunların hepsi quartz saat.Hocam daha almadım, bu arada kendime almıyorum enişteme alıyorum ablama fikir olsun diye bu forumu açtım şuanda ablamın beğendiği modeller (dediğim gibi saatten anlamam yazdığım modeller iyi olmayabilir tamamen dış görünüşe göre yorumladık)
![]()
Emporio Armani Ar11181 Erkek Kol Saati - Fiyatı, Yorumları
Emporio Armani Ar11181 Erkek Kol Saati yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
![]()
Guess Gugw0260g1 Erkek Kol Saati - Fiyatı, Yorumları
Guess Gugw0260g1 Erkek Kol Saati yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bu 4ü hoşumuza gitti![]()
Guess Guw0668g3 Erkek Kol Saati - Fiyatı, Yorumları
Guess Guw0668g3 Erkek Kol Saati yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Beyler şu üste attığım 4 saat nasıl
Seiko dışında.Bunların hepsi quartz saat.
Seiko hariç hiçbiri alınmaz onlarınHocam daha almadım, bu arada kendime almıyorum enişteme alıyorum ablama fikir olsun diye bu forumu açtım şuanda ablamın beğendiği modeller (dediğim gibi saatten anlamam yazdığım modeller iyi olmayabilir tamamen dış görünüşe göre yorumladık)
![]()
Emporio Armani Ar11181 Erkek Kol Saati - Fiyatı, Yorumları
Emporio Armani Ar11181 Erkek Kol Saati yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
![]()
Guess Gugw0260g1 Erkek Kol Saati - Fiyatı, Yorumları
Guess Gugw0260g1 Erkek Kol Saati yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bu 4ü hoşumuza gitti![]()
Guess Guw0668g3 Erkek Kol Saati - Fiyatı, Yorumları
Guess Guw0668g3 Erkek Kol Saati yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Beyler şu üste attığım 4 saat nasıl
kral benim attığım daha iyi ikinci attığıma bak bence.Beyler şu üste attığım 4 saat nasıl
kral benim attığım daha iyi ikinci attığıma bak bence.
Seiko hariç hiçbiri alınmaz onların
Lorus yada spinnaker bak. Pilli alma.
Quarts saat nedir hocam kalitesiz miBunların hepsi quartz saat.
Seiko dışında.
PilliArkadaşlar bugün gittim jacques philippe markasını önerdi çalışan bana nası marka sizce
Quarts saat nedir hocam kalitesiz mi
kardo fena değil ama önereni hiç duymadım genelde alan kişi bir daha almaz. Fakat kullanırken memnundur.nası marka sizce
Spinnaker da bakabilirisn 10000 TL civari bir kaç modeli var di avi 8 de bakabilirsiniz.Arkadaşlar 10 bine kadar yükseltirim çıtayı direkt model belirtirseniz sevinirim seiko 5 hoşumuza gitmedi başka model öneriniz varsa direkt model öneriniz varsa çok sevinirim birde birsürü marka söylemişsiniz kafam çok karıştı
Hocam çok tavsiye etmem, tamamen klon tasarım ve pek kaliteli değilArkadaşlar bugün gittim jacques philippe markasını önerdi çalışan bana nası marka sizce
Quarts saat nedir hocam kalitesiz mi
10k bütçe çıkarsa Citizen Tsuyosa bakabilirsin.Arkadaşlar 10 bine kadar yükseltirim çıtayı direkt model belirtirseniz sevinirim seiko 5 hoşumuza gitmedi başka model öneriniz varsa direkt model öneriniz varsa çok sevinirim birde birsürü marka söylemişsiniz kafam çok karıştı