Neler Yeni

6 bin tl ye kadar mekanik saat önerisi

zipottik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Muhammed Yiğit
Ne yaptınız hocam.
Hocam daha almadım, bu arada kendime almıyorum enişteme alıyorum ablama fikir olsun diye bu forumu açtım şuanda ablamın beğendiği modeller (dediğim gibi saatten anlamam yazdığım modeller iyi olmayabilir tamamen dış görünüşe göre yorumladık)
Bu 4ü hoşumuza gitti
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hoxam seiko 5 e yasli saati diyip begenmeyen ilk sizi gordum belli ki pek alakaniz yok saatlerle :D O zaman swatch veya spinmaker bakin derim
Hocam seiko 5 bakabilirsiniz
Aga b tık dedim belki bi tık yüksek ama spam vs değil ki? Diğeri zaten dediği fiyatta.
Seiko 5 snxs serisi
Beyler şu üste attığım 4 saat nasıl

falxxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ahmet
Hocam daha almadım, bu arada kendime almıyorum enişteme alıyorum ablama fikir olsun diye bu forumu açtım şuanda ablamın beğendiği modeller (dediğim gibi saatten anlamam yazdığım modeller iyi olmayabilir tamamen dış görünüşe göre yorumladık)
Bu 4ü hoşumuza gitti

Bunların hepsi quartz saat.

Seiko dışında.

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,892
İsim
ege erdem demirelli
Bu 4ü hoşumuza gitti

Seiko hariç hiçbiri alınmaz onların

zipottik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Muhammed Yiğit
Arkadaşlar bugün gittim jacques philippe markasını önerdi çalışan bana nası marka sizce
kral benim attığım daha iyi ikinci attığıma bak bence.
Seiko hariç hiçbiri alınmaz onların
Lorus yada spinnaker bak. Pilli alma.

Seiko dışında.
Quarts saat nedir hocam kalitesiz mi

Son düzenleme:

zipottik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Muhammed Yiğit
Arkadaşlar 10 bine kadar yükseltirim çıtayı direkt model belirtirseniz sevinirim seiko 5 hoşumuza gitmedi başka model öneriniz varsa direkt model öneriniz varsa çok sevinirim birde birsürü marka söylemişsiniz kafam çok karıştı

falxxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ahmet
Arkadaşlar 10 bine kadar yükseltirim çıtayı direkt model belirtirseniz sevinirim seiko 5 hoşumuza gitmedi başka model öneriniz varsa direkt model öneriniz varsa çok sevinirim birde birsürü marka söylemişsiniz kafam çok karıştı
Spinnaker da bakabilirisn 10000 TL civari bir kaç modeli var di avi 8 de bakabilirsiniz.

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,892
İsim
ege erdem demirelli
Arkadaşlar bugün gittim jacques philippe markasını önerdi çalışan bana nası marka sizce

Quarts saat nedir hocam kalitesiz mi
Hocam çok tavsiye etmem, tamamen klon tasarım ve pek kaliteli değil

Yanlis anlaşılma olmasın klon tasarım olduğu için kalitesiz demedim, klon tasarımla kalitesiz olsa piyasada 10k dolar altı saat kalmazdı :D

10k bütçe çıkarsa Citizen Tsuyosa bakabilirsin.

Benimde 6k butcem var Seiko 5 yada Boctok Komandirskie alacağım.

Top Bottom