20 bin TL'ye kadar Tablet önerisi

LostNoc

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
264
Arkadaşlar hem ders hem oyun yani genel kullanım için 20 bin TL'ye kadar tablet önerisi verebilir misiniz ? Şimdiden teşekkürler

samsung s9 fe s10 fe bakabilirsin geçenlerde indirim vardı samsung tab s9 20.500tl ye denk geliyordu bende aldım hatta onu yakalasaydın keşke

s9 şuanda da 22 bin civarı listeye eklenebilir aslıında
tavsiye ederim gündelik işlerin için de, performans isteyen işlerin içinde çok başarılı, ekranı amoled olduğu için bir şey izlemek çok keyifli, cihazda ki en iyi özellik bana kalırsa ses performansı, sanki ek olarak 5 10k lık bir ses sistemi kullanıyorsun hissiyatı sağlıyor hiç abartmıyorum bu konuda, zaten işlemcisi ve grafik birimine bir şey demeye gerek yok oyun oynamıyorum ama pubg de 120fps veriyormuş daha ne olsun, uzun yıllar götürmesi için tercih edilebilir, diğer bahsedilen tabletler 2 3 yıl sonra performans olarak gelen güncellemelerle yavaşlaması kaçınılmaz.

tavsiye ederim gündelik işlerin için de, performans isteyen işlerin içinde çok başarılı, ekranı amoled olduğu için bir şey izlemek çok keyifli, cihazda ki en iyi özellik bana kalırsa ses performansı, sanki ek olarak 5 10k lık bir ses sistemi kullanıyorsun hissiyatı sağlıyor hiç abartmıyorum bu konuda, zaten işlemcisi ve grafik birimine bir şey demeye gerek yok oyun oynamıyorum ama pubg de 120fps veriyormuş daha ne olsun, uzun yıllar götürmesi için tercih edilebilir, diğer bahsedilen tabletler 2 3 yıl sonra performans olarak gelen güncellemelerle yavaşlaması kaçınılmaz.
A16 önerdiler o da bu sene çıkmış ama kalemi falan yanında gelmiyor ve pahalı samsungta geliyo dime

A16 önerdiler o da bu sene çıkmış ama kalemi falan yanında gelmiyor ve pahalı samsungta geliyo dime
evet kalemsiz tablet okul işlerin için çok gereksiz oluyor, samsung ta yanında geliyor, sadece kılıf alman gerekiyor ek olarak.

Hem ders hem oyun demiştin de . 27k ya Red Magic Astra tableti var biraz pahalı. Bi yandan da huwai matepad 2025 çıkmış hem klavye hem kalemi vardı 15k ya onu bakabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,125
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri