20 bin TL'ye kadar tablet önerisi

Çok teşekkür ederim hakkını helal et
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam çok teşekkür ederim hakkınızı helal edin

Hocam kılıf ve cam öneriniz var mı

helal olsun hocam, ben cam kullanmıyorum kılıf ise trendyoldan hoşuma giden bir kılıftı bir olayı yok yani 😀

Alacaksan temperli cam al

Hocam samsung karar verdim seninkinden ama ekran boyutu harici bir de şarj harici fe ve fe plus arasında fark var mı 13 inç fazla büyük geldi ama güzel de geldi

12.4 inçlik Tab S9+ kullanıyorum, kılıfla birlikte 850 gram oldu. Elde kullanımda çok zorluyor. 11 inçlik modeli almadığıma pişmanım. 13.1 inçlik Tab S10 FE kılıfla birlikte 1 kg olur. Klavye fareyle laptop gibi kullanmayacaksanız veya çizim yapmayacaksanız Tab S10 FE 12/256 daha konforlu olur. Bence mağazada deneyip karar verin. Aldıktan sonra siz de pişman olabilirsiniz.

Alacaksan temperli cam al
Link var mı

12.4 inçlik Tab S9+ kullanıyorum, kılıfla birlikte 850 gram oldu. Elde kullanımda çok zorluyor. 11 inçlik modeli almadığıma pişmanım. 13.1 inçlik Tab S10 FE kılıfla birlikte 1 kg olur. Klavye fareyle laptop gibi kullanmayacaksanız veya çizim yapmayacaksanız Tab S10 FE 12/256 daha konforlu olur. Bence mağazada deneyip karar verin. Aldıktan sonra siz de pişman olabilirsiniz.

Tamamdır sağ olun

@Thee7 Bu arada Android 16 ile birlikte RAM tüketimi arttı. Boşta 8 GB RAM'in 4,5 GB-5 GB kadarını sistem tüketiyor. RAM yetmediğinde uygulamaları sıkıştırıp saklamak için ayrılmış alan 1 GB. Geriye 2 GB-2,5 GB kullanılabilir alan kalıyor. Oyunlar için darboğaz yaşatabilir. 6-7 yıl güncelleme alacağını da hesaba katarsanız 12 GB RAM'li bir model tercih etmenizde fayda var.

@falan filan inter milan Tabletiniz Android 16 sürümünde mi? 8 GB Ram'li versiyonu kullanıyorsanız Ayarlar/Cihaz bakımı/Hafıza menüsünde şimdi temizle butonuna basıp ekran görüntüsü paylaşır mısınız?

12 GB ram için durum bu şekilde.
1000020654.webp

Son düzenleme:
Link var mı

Tamamdır sağ olun
bende forzacase var ondan alabilirsin evde taktım menteşe stickeri temizleme mendili falan çıkıyor içinden

@Thee7 Bu arada Android 16 ile birlikte RAM tüketimi arttı. Boşta 8 GB RAM'in 4,5 GB-5 GB kadarını sistem tüketiyor. RAM yetmediğinde uygulamaları sıkıştırıp saklamak için ayrılmış alan 1 GB. Geriye 2 GB-2,5 GB kullanılabilir alan kalıyor. Oyunlar için darboğaz yaşatabilir. 6-7 yıl güncelleme alacağını da hesaba katarsanız 12 GB RAM'li bir model tercih etmenizde fayda var.

@falan filan inter milan 8 GB Ram'li versiyonu kullanıyorsanız Ayarlar/Cihaz bakımı/Hafıza menüsünde şimdi temizle butonuna basıp ekran görüntüsü paylaşır mısınız?

12 GB ram için durum bu şekilde.Alıntıyı görüntüle
6-7 yıl için ne ram yeter ne işlemci yeter zaten rahat rahat kullanmak için o yüzden herkese s11 öneriyorum
3-4 sene rahat götürür herhalde bu da oyun hariç

Normalde Apple eko sistemi kullanan biri değilim ama not tutma konusunda en iyisi apple.
Kalem hissiyatı çok iyi, uygulama desteği çok iyi. Goodnotes kullanıyorum ben
Şiddetle tavsiye ediyorum iki senedir kullanıyorum. Bu sene kardeşime aldırdım o da çok memnun

Ipad almanı tavsiye ederim çok uzun süre gidiyor. a16 256 gb alıp yanına logitech pebble keys 2 alabilirsin bütçeni 2-3 bin tl aşıyor tabi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,760
Üyeler
189,148
Son üye
bonidex
Geri