falan filan inter milan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,340
Tamamdır hocam teşekkür ederim bana satıcı linki atabilir misin alayım
128 gb trendyolun kendisi satiyor 19.300
Tamamdır hocam teşekkür ederim bana satıcı linki atabilir misin alayım
tablette de 128 gb ufs 3.1 256 gb ufs 4 mantığı var mı
ikisi de 3.1tablette de 128 gb ufs 3.1 256 gb ufs 4 mantığı var mı
128 yenirikisi de 3.1
Çok teşekkür ederim hakkını helal et
Hocam çok teşekkür ederim hakkınızı helal edin128 yenir
Hocam kılıf ve cam öneriniz var mı
helal olsun hocam, ben cam kullanmıyorum kılıf ise trendyoldan hoşuma giden bir kılıftı bir olayı yok yaniÇok teşekkür ederim hakkını helal et
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam çok teşekkür ederim hakkınızı helal edin
Alacaksan temperli cam alÇok teşekkür ederim hakkını helal et
Hocam çok teşekkür ederim hakkınızı helal edin
Hocam samsung karar verdim seninkinden ama ekran boyutu harici bir de şarj harici fe ve fe plus arasında fark var mı 13 inç fazla büyük geldi ama güzel de geldi
Link var mıAlacaksan temperli cam al
Tamamdır sağ olun12.4 inçlik Tab S9+ kullanıyorum, kılıfla birlikte 850 gram oldu. Elde kullanımda çok zorluyor. 11 inçlik modeli almadığıma pişmanım. 13.1 inçlik Tab S10 FE kılıfla birlikte 1 kg olur. Klavye fareyle laptop gibi kullanmayacaksanız veya çizim yapmayacaksanız Tab S10 FE 12/256 daha konforlu olur. Bence mağazada deneyip karar verin. Aldıktan sonra siz de pişman olabilirsiniz.
Samsung Galaxy Tab S10 FE Wi-Fi (12 GB / 256 GB) - Samsung Galaxy Tab S10 FE+ Wi-Fi (8 GB / 128 GB) Karşılaştırması - Epey
Epey - Samsung Galaxy Tab S10 FE Wi-Fi (12 GB / 256 GB) - Samsung Galaxy Tab S10 FE+ Wi-Fi (8 GB / 128 GB) özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
bende forzacase var ondan alabilirsin evde taktım menteşe stickeri temizleme mendili falan çıkıyor içindenLink var mı
Tamamdır sağ olun
6-7 yıl için ne ram yeter ne işlemci yeter zaten rahat rahat kullanmak için o yüzden herkese s11 öneriyorum@Thee7 Bu arada Android 16 ile birlikte RAM tüketimi arttı. Boşta 8 GB RAM'in 4,5 GB-5 GB kadarını sistem tüketiyor. RAM yetmediğinde uygulamaları sıkıştırıp saklamak için ayrılmış alan 1 GB. Geriye 2 GB-2,5 GB kullanılabilir alan kalıyor. Oyunlar için darboğaz yaşatabilir. 6-7 yıl güncelleme alacağını da hesaba katarsanız 12 GB RAM'li bir model tercih etmenizde fayda var.
@falan filan inter milan 8 GB Ram'li versiyonu kullanıyorsanız Ayarlar/Cihaz bakımı/Hafıza menüsünde şimdi temizle butonuna basıp ekran görüntüsü paylaşır mısınız?
12 GB ram için durum bu şekilde.Alıntıyı görüntüle