20 bin TL'ye kadar tablet önerisi

Normalde Apple eko sistemi kullanan biri değilim ama not tutma konusunda en iyisi apple.
Kalem hissiyatı çok iyi, uygulama desteği çok iyi. Goodnotes kullanıyorum ben
Şiddetle tavsiye ediyorum iki senedir kullanıyorum. Bu sene kardeşime aldırdım o da çok memnun
ben de ipade geçmek istiyorum 20k fiyat farkını öder misin sadece tablet için
telefon için de 40k lazım

@Thee7 Bu arada Android 16 ile birlikte RAM tüketimi arttı. Boşta 8 GB RAM'in 4,5 GB-5 GB kadarını sistem tüketiyor. RAM yetmediğinde uygulamaları sıkıştırıp saklamak için ayrılmış alan 1 GB. Geriye 2 GB-2,5 GB kullanılabilir alan kalıyor. Oyunlar için darboğaz yaşatabilir. 6-7 yıl güncelleme alacağını da hesaba katarsanız 12 GB RAM'li bir model tercih etmenizde fayda var.

@falan filan inter milan Tabletiniz Android 16 sürümünde mi? 8 GB Ram'li versiyonu kullanıyorsanız Ayarlar/Cihaz bakımı/Hafıza menüsünde şimdi temizle butonuna basıp ekran görüntüsü paylaşır mısınız?

12 GB ram için durum bu şekilde.Alıntıyı görüntüle
tablette forum hesabım açık değil ayrılan alan 475mb 4.7 gb kullanılabilir diyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tavsiyelere bak ya adam not alcam film izlicem demiş nerede telefondan bozma tablet var atmışsınız 🤣

Son düzenleme:
Normalde Apple eko sistemi kullanan biri değilim ama not tutma konusunda en iyisi apple.
Kalem hissiyatı çok iyi, uygulama desteği çok iyi. Goodnotes kullanıyorum ben
Şiddetle tavsiye ediyorum iki senedir kullanıyorum. Bu sene kardeşime aldırdım o da çok memnun

Arkadaşımın Apple Pencil 2. nesil ile S Pen'i karşılaştırdım. Apple Pencil'in ucu sert. Ekranda sabun gibi kayıyor ve ekrana değdikçe tık tık ses yapıyor.

Bence Samsung ile not alma deneyimi daha iyi, kağıda yazma hissiyatına çok daha yakın. Samsung notes fazlasıyla iyi. 1 yıl da goodnotes samsung tablet ile bedava geliyor ama hiç ihtiyaç duymadım.

@Thee7 Bu arada Android 16 ile birlikte RAM tüketimi arttı. Boşta 8 GB RAM'in 4,5 GB-5 GB kadarını sistem tüketiyor. RAM yetmediğinde uygulamaları sıkıştırıp saklamak için ayrılmış alan 1 GB. Geriye 2 GB-2,5 GB kullanılabilir alan kalıyor. Oyunlar için darboğaz yaşatabilir. 6-7 yıl güncelleme alacağını da hesaba katarsanız 12 GB RAM'li bir model tercih etmenizde fayda var.

@falan filan inter milan Tabletiniz Android 16 sürümünde mi? 8 GB Ram'li versiyonu kullanıyorsanız Ayarlar/Cihaz bakımı/Hafıza menüsünde şimdi temizle butonuna basıp ekran görüntüsü paylaşır mısınız?

12 GB ram için durum bu şekilde.Alıntıyı görüntüle
tamamdır. hocam çok teşekkür ediyorum bunu biliyorum zaten ama oyun oynamıyorum. yine de sağ olun. Klavye lazım olabilir var mı bildiğiniz sağlam

bende forzacase var ondan alabilirsin evde taktım menteşe stickeri temizleme mendili falan çıkıyor içinden

6-7 yıl için ne ram yeter ne işlemci yeter zaten rahat rahat kullanmak için o yüzden herkese s11 öneriyorum
3-4 sene rahat götürür herhalde bu da oyun hariç
Hiç oyun oynamıyorum. S11 incelemelere de baktım gerçekten aşırı iyi ve güzel ama sorun şu dedim biraz kısıp onu alabilir miyim kısacak durum yok maalesef. Hocam sizde klavye var mı varsa öneriniz nedir marka olarak

Arkadaşımın Apple Pencil 2. nesil ile S Pen'i karşılaştırdım. Apple Pencil'in ucu sert. Ekranda sabun gibi kayıyor ve ekrana değdikçe tık tık ses yapıyor.

Bence Samsung ile not alma deneyimi daha iyi, kağıda yazma hissiyatına çok daha yakın. Samsung notes fazlasıyla iyi. 1 yıl da goodnotes samsung tablet ile bedava geliyor ama hiç ihtiyaç duymadım.
goodnotes tüm özelliklerini vermiyor zaten samsunga o yüzden samsung notes en iyisi
samsung notes e sekme mantığı gelse aynı anda birden fazla pdf açıp sekmelere atabilsek iyi olur tek şikayetim o
en sevdiğim özelliği telefonu tableti not uygulamasıyla eşitlemesi clouddan telefondan da not bakabiliyorum üstüne ultra telefon olsa işaretleme de yapılabilir benim aşırı işime yarıyor
s11 s peni bildiğimiz altıgen kurşun kalemleriyle aynı hissettiriyor o yüzden çok hoşuma gitti önceki serilerden farklı

tamamdır. hocam çok teşekkür ediyorum bunu biliyorum zaten ama oyun oynamıyorum. yine de sağ olun. Klavye lazım olabilir var mı bildiğiniz sağlam

Hiç oyun oynamıyorum. S11 incelemelere de baktım gerçekten aşırı iyi ve güzel ama sorun şu dedim biraz kısıp onu alabilir miyim kısacak durum yok maalesef. Hocam sizde klavye var mı varsa öneriniz nedir marka olarak
6 yıl içindeki multitask için lazım o işlemci yeni çıkan oyunlara yetmez zaten işlemcisi uzun vadede
s10 fe 3-4 sene kullanacaksan iyidir

Freenotes uygulamasını denediniz mi? Bahsettiğiniz sekme özelliği var.
Telefonumla otomatik senkron calismasi daha cok isime yariyor o yuzden duzenli klasorledim ezbere lazim olan dosyayi aciyorum direkt

Telefonumla otomatik senkron calismasi daha cok isime yariyor o yuzden duzenli klasorledim ezbere lazim olan dosyayi aciyorum direkt
Ilerde ultra tablet aldigimda cok daha kullanisli olur 2 tablet 1 telefon arasinda

Ilerde ultra tablet aldigimda cok daha kullanisli olur 2 tablet 1 telefon arasinda
Freenotes'ta cihazlar arası otomatik senkronizasyon ve klasörleme özelliği de var.

6-7 yıl için ne ram yeter ne işlemci yeter zaten rahat rahat kullanmak için o yüzden herkese s11 öneriyorum
3-4 sene rahat götürür herhalde bu da oyun hariç
Tab S10 FE'nin işlemci performansı 8 Gen 1'e yakın. GPU'su biraz güçsüz. Gelecekte sadece oyunlar için yetersiz olur. Uygulamaları rahat çalıştırır. Bence ilerleyen yıllarda güncellemelerle ilk önce 8 GB RAM sorun olacak.

Klavye öneriniz var mı tablete
Henüz klavye almadım. Araştırdığımda Logitech k380s almaya karar vermiştim.
[https://www.hepsiburada.com/logitec...etooth-turkce-q-klavye-beyaz-p-HBCV00004VNJZC

Dex modu için en uyumlu klavye de bu.

Son düzenleme:
Tab S10 FE'nin işlemci performansı 8 Gen 1'e yakın. GPU'su biraz güçsüz. Gelecekte sadece oyunlar için yetersiz olur. Uygulamaları rahat çalıştırır. Bence ilerleyen yıllarda güncellemelerle ilk önce 8 GB RAM sorun olacak.

[https://www.hepsiburada.com/logitec...etooth-turkce-q-klavye-beyaz-p-HBCV00004VNJZC

Logi daha mantıklı da diğerine 4k vermek mantıklı mı sence logi uyumlu mu şarjlı mı bir de

Bu tarz bir şey arıyorum da

Logi daha mantıklı da diğerine 4k vermek mantıklı mı sence logi uyumlu mu şarjlı mı bir de

Bu tarz bir şey arıyorum da
Paylaştığım iki klavye de pilli. Bluetooth üzerinden bağlanıyor. Ürün açıklamasında Logitech'in pilinin 3 yıl, Samsungun da 2 yıl dayandığı yazıyor. Klavyeli kılıfların kaliteleri pek umut verici durmuyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,803
Üyeler
189,159
Son üye
eyupyx
Geri