Alınmaz ve ekran kartı stokta yok?Alıntıyı görüntüle
Biliyorum pahalı ama artık bekleyemiyecem.Piyasa düzelecek gibi değil yakın zamanda.Stoklar düzeldiğin de ekran kartını satıp yükseltirim.Bu fiyatta daha iyi önerileriniz varsa bakabilirim.
bütçen tam olarak ne kadar sadece kasa mı lazımAlıntıyı görüntüle
Biliyorum pahalı ama artık bekleyemiyecem.Piyasa düzelecek gibi değil yakın zamanda.Stoklar düzeldiğin de ekran kartını satıp yükseltirim.Bu fiyatta daha iyi önerileriniz varsa bakabilirim.
Monitör dahil 8000 falanbütçen tam olarak ne kadar sadece kasa mı lazım
Haha amd en iyisi go brr.işlemci amd almanı öneririm
Stoğa gelince alacağım.Alınmaz ve ekran kartı stokta yok?
Ben şu an alınmaz diyorum ancak arkadaş bizi dinlemiyorsa alabiliralınmaz diyenler buyurun daha iyisini önerin
Ne önerirsin mesela ? Veya neden almamalıyım ?Ben şu an alınmaz diyorum ancak arkadaş bizi dinlemiyorsa alabilir
Alınmaz çünkü sistemler çok pahalı 6k ya rtx 2060lı sistem toplanmıştı yine o zaman ki fiyatlar olursa alabilirsiniz bir kaç ay beklerseniz stoklar düzelicek ama çok ihtiyacınız varsa alın yapacak bir şey yokNe önerirsin mesela ? Veya neden almamalıyım ?
2022 deniyorAlınmaz çünkü sistemler çok pahalı 6k ya rtx 2060lı sistem toplanmıştı yine o zaman ki fiyatlar olursa alabilirsiniz bir kaç ay beklerseniz stoklar düzelicek ama çok ihtiyacınız varsa alın yapacak bir şey yok
Anlıyorum fakat stokların bir kaç ayda düzeleceğini sanmıyorum.Düzelse bile fiyatlar eskisi gibi olmaz bence.Beklemesine beklerim ama daha nereye kadar bekliyeceğim biliyorum.Ve elimde ki bilgisayar artık eskidi.Çok acelem yok ama yeni bir sistem lazım.İşlerimin çoğunda sıkıntı çıkarıyor.Alınmaz çünkü sistemler çok pahalı 6k ya rtx 2060lı sistem toplanmıştı yine o zaman ki fiyatlar olursa alabilirsiniz bir kaç ay beklerseniz stoklar düzelicek ama çok ihtiyacınız varsa alın yapacak bir şey yok