Eğer 2.el imkanın varsa bence ekran kartı 2.el olmak üzere diğer parçaları sıfır al.Çünkü bir süre sonra gerçekten pişman eder gibi.Alıntıyı görüntüle
Biliyorum pahalı ama artık bekleyemiyecem.Piyasa düzelecek gibi değil yakın zamanda.Stoklar düzeldiğin de ekran kartını satıp yükseltirim.Bu fiyatta daha iyi önerileriniz varsa bakabilirim.
Ben baksam bile ailem pek sıcak bakmıyor 2.el e.Ama değerlendireceğim.TeşekkürlerEğer 2.el imkanın varsa bence ekran kartı 2.el olmak üzere diğer parçaları sıfır al.Çünkü bir süre sonra gerçekten pişman eder gibi.
Amd önerin yerine marka önermek yerine model önersse ayrı mantıklı değil bu dediğin.işlemci amd almanı öneririm
Gerekli testleri yaptıktan sonra sıkıntı çıkaracağını zannetmiyorum,geçende bir arkadaşa i3 10100f+gtx 980 sistem topladık,kart sanırım 1660 gücünde ve 5100 tl gibi bir fiyata.Ben baksam bile ailem pek sıcak bakmıyor 2.el e.Ama değerlendireceğim.Teşekkürler
Peki 1650 yerine ne önerirsiniz bu sisteme ?Gerekli testleri yaptıktan sonra sıkıntı çıkaracağını zannetmiyorum,geçende bir arkadaşa i3 10100f+gtx 980 sistem topladık,kart sanırım 1660 gücünde ve 5100 TL gibi bir fiyata.
yani en az 1650 super veya 1660 super kullanın,rtx serisinde de sanırım rtx 2070 super a kadar yolunuz var.Peki 1650 yerine ne önerirsiniz bu sisteme ?
Teşekkürleryani en az 1650 super veya 1660 super kullanın,rtx serisinde de sanırım rtx 2070 super a kadar yolunuz var.
Apu alıp bekle derim ben,6.000 e iyi bi apu topla 4650g yle.piyasa düzslirse rtx 2060 takrsın ya da daha iyi bişey,2080 e kadar yolu varNe önerirsin mesela ? Veya neden almamalıyım ?