Konuya 30 gb yerim var diye belirt de ona göre tavsiye de bulunsunlar.Arkadaşım 6 aylığına gemiye çalışmaya gidiyor benden oyun ve film yüklememi istedi bir iki tane oyun film indirdim ama daha aklıma gelmiyor önerileriniz nelerdir?
Not: Kendisi oyunlarla çok içli dışlı değil skyrim oynayamaz örneğin
İndirdiğim Oyunlar: Nfs 2 Underground MB Warband Mafia 2 (1 de indirecektim fakat o yarış görevini yapabileceğini düşünmüyorum )
Ek olarak Fight club İndirdim film olarak
İntel i5-8265 CPU
İntel HD Graphics 620
Hotline Miami 1-2Arkadaşım 6 aylığına gemiye çalışmaya gidiyor benden oyun ve film yüklememi istedi bir iki tane oyun film indirdim ama daha aklıma gelmiyor önerileriniz nelerdir?
İndirdiğim Oyunlar: Nfs 2 Underground MB Warband Mafia 2 (1 de indirecektim fakat o yarış görevini yapabileceğini düşünmüyorum )
İntel i5-8265 CPU
İntel HD Graphics 620
30 GB alanım var.
Karayip korsanları, yüzüklerin efendisi, john wick, transformers, harry potter vb. gibi serili filmleri indirmen daha iyi olabilir.Arkadaşım 6 aylığına gemiye çalışmaya gidiyor benden oyun ve film yüklememi istedi bir iki tane oyun film indirdim ama daha aklıma gelmiyor önerileriniz nelerdir?
İntel i5-8265 CPU
İntel HD Graphics 620
30 GB alanım var.
UndertaleHepsini indireceğim düşük boyutu olan oyun önerebilir misiniz??
Dizi olarak şöyle söyliyim:Hocam sorun şurda yarın gidiyor :/ bir günde bir sürü şey indirmek istiyorum
Ne yapsam elinde sonunda sıkılacaktır ama bilmiyorum artık
Film indirebileceğim bir site önerir misiniz??