Neler Yeni

İnceleme 6 aylık GamrPower Ursa Tecrübem

hadwiger

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
hadwiger
Merhabalar.

Bu konuda yaklaşık 6 aydır kullandığım GamePower Ursa ile yaşadığım her şeyi anlatacağım. Vaktinizi çalmadan direkt konuya giriyorum.

Öncelikle ilk söyleyeceğim şey, bu üründe çift tıklama, tıklamama, takılma, LED'lerin yanmaması gibi hiçbir teknik sorunla karşılaşmadım.

1- Soyulma Sorunu

Bu ürünün tercih etme sebeplerimden birisi mat kaplamaya sahip olmasıydı. Tabii bu mat kaplamanın vasat kalitede olduğunu bilmiyordum.

Fareyi aldıktan bir kaç ay sonra sol tıkın üzerinde bir soyulma oldu. İlk başlarda çok rahatsız etmiyordu. Ancak bu soyulma zamanla büyüdü ve ışık sızdıracak kadar genişledi.

IMG_3409.JPG

Diğer soyulmalar ise farenin arka tarafında oldu.

IMG_3420.JPG

IMG_3440.JPG

Bir kaç tane daha ufak tefek soyulmalar var.

2- Tuşların Sert Olması​

Açıkçası bu tam olarak bir sorun sayılır mı bilmiyorum, biraz da kişisel bir şey. GamePower Ursa'da Omron Switch'ler var. Daha önce Omron Switch'lere sahip bir çok
fare kullandım ama hiçbiri bu kadar sert değildi. Oyun zevkinizi engelleyecek kadar sert değil ama daha yumuşak olması gerekirdi.

Yaşadığım soyulma sorunundan dolayı ürünü garantiye göndermek istedim ve garantiyi sağlayan firmaya mail attım. Benim için özel kargo kodu oluşturup değişim yapacaklarını söylediler ama ben ürünü yollamaya fırsat bulamadım. Garanti olarak iyi olduklarını söyleyebiliriz.

Bunlar haricinde yaşadığım ciddi bir sorun yok. Şimdi şu soruya bir cevap verelim; GamePower Ursa alınır mı?
Cevap: Alınmaz.

GamePower Ursa fiyatına bu tarz sorunları yaşamayacağınız alternatifler var, onları tercih etmeniz çok daha iyi olacaktır.

(Fiyatı sık sık düşüyor.)

Ürün hakkında başka bir sorunuz varsa sormaktan çekinmeyin, iyi forumlar.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Eline sağlık. Ulan keşke bu bizim Türkler sürekli adam akıllı güzel ürünler yapsada onları tercih etsek. (Bkz. Fury X)

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,587
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord