Neler Yeni

6 lı masa kimi ve neyi düşünüyor ?

NeeK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
690
İsim
Mert
Biliyorsunuz ki neredeyse tüm gençler olarak siyasetten bir beklentimiz var o da muhalefetin adayı. Görmekteyim ki güvenmek zorunda hissettiğimiz ve bu güvenceyi sadece iktidarın yaptığı hatalardan dolayı başka çaremiz kalmayarak elde eden muhalefet tarafının oluşturduğu 6 lı masa işlevini şu ana kadar pek yerine getiremiyor. Gençler olarak rahatlamak istiyoruz çünkü her geçen günümüzün stres ile yoğurulmasından bıktık. Bizi anlayan bir muhalefet olduğunu ima ediyorlar kendi taraflarından lakin bu pek öyle gözükmüyor. Ben bu hayatta 1 kez bebek oldum büyüdüm çocuk oldum şimdi de bir gencim ve bu gençlik bir daha gelmeyecek. Beni anlayan, gençliğimi çalmayan bir muhalefet istiyorum. Şimdi size soruyorum, sırf iktidarın kötü politikasına nazaran politika yapan bir muhalefet mi bize yardımcı olacak. PR olarak büyük partileri içerdiği için oylar Millet ve Cumhur ittifakına bölünecek muhtemelen ama keşke kısa sürede etkili siyaset yapan Ümit Özdağ kazansa. Şimdi size soruyorum 6 lı masa kimi ve neyi düşünüyor ? Amaçları hedefledikleri egoyu tatmin etmek mi yoksa biz gençleri ve genel tüm vatandaşları refaha erdirmek mi ?

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Abdüllatif Şener, Ali Babacan veya İmamoğlu aday olmalı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

keşke kısa sürede etkili siyaset yapan Ümit Özdağ kazansa.
etkili siyaset = mültecileri göndereceğini söylemek

Son düzenleme:

NeeK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
690
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Abdüllatif Şener, Ali Babacan veya İmamoğlu aday olmalı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

etkili siyaset = mültecileri göndereceğini söylemek
Tek söylediği şey bu değil ve benim etkili siyasetten bunu kast ettiğimi sana ilham perilerin söyledi sanırım aksi halde söylediğin çok komik.

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Tek söylediği şey bu değil
ney knk? ben şu ana kadar Ümit Özdağ'dan etkili bir ekonomik program görmedim. Mültecileri gönderirsek ekonominin düzeleceğini sanıyorlar.

NeeK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
690
İsim
Mert
ney knk? ben şu ana kadar Ümit Özdağ'dan etkili bir ekonomik program görmedim. Mültecileri gönderirsek ekonominin düzeleceğini sanıyorlar.
Geçen gün konuştuğu baş örtüsü olayını da dinleyebilirsin. Her şey ekonomi ve mülteci değil benim gözümde

NeeK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
690
İsim
Mert
Evet, tek söylediği şey bu. İleriki yıllar için kabataslak bir planı bile yok.
Söylediği tek şey bu değil. Sadece sosyal medyada karşına çıktığı kliplerini izliyorsan doğal tabii.

Bura.K

80+ Silver
kısa sürede etkili siyaset yapan Ümit Özdağ kazansa
Töbe deyin hocam. Adamın vaatleri imkansız, 2 dakikalık araştırmanıza bakıyor. Google'dan vaatlerini araştırın anlarsınız.
Şimdi size soruyorum 6 lı masa kimi ve neyi düşünüyor ? Amaçları hedefledikleri egoyu tatmin etmek mi yoksa biz gençleri ve genel tüm vatandaşları refaha erdirmek mi ?
6'lı masanın amacı çıkar, koltuk sevdası. Gençleri düşünseydiler Mansur gibi kazanacak bir aday çıkartıp "ekonomiyi iyileştireceğiz, mültecileri olabildiğince gönderip sınırların korumasını arttıracağız, teknolojik ürünlerin alınmasını kolaylaştıracağız..." gibi vaatler verirdi. Gerçi KK bu vaatleri kendi adaylığını koyarak ve sürekli tekrarlayarak söyleseydi KK bile kazanırdı emin olun. Ama yok teröristlere bakanlık vereceğiz, yok şunları yapacağız gibi saçma vaatler yüzünden herkesin gözünden düştü. Alın size basit bir tablo:
1665085798649.png

• Beğen
Reaksiyonlar: NeeK
Top Bottom