6s almalısın kesinlikle.6s apple serisinde güncelleme alan tek 6 telefonu.Arkadaşlar Huawei p9 lite 2017 kullanıyorum elime 6sle takas fırsatı geçti sizce 6s almalımıyım neden
p9 lite yavaş kalıyor.Normal P9 olsa neyse de P9 Lite biraz sıkıntı, bence iPhone 6S çok daha iyi olur.
Acaba Apple güncellemesini çeker mi6s almalısın kesinlikle.6s apple serisinde güncelleme alan tek 6 telefonu.
Aynen benim tek sorunum o zatenBen p9 lite 2017 kullanıyorum 16 gb yetmiyor. Hafıza kartı alsan bile uygulamalar yüklenmiyor içine 6s öneririm.
iOS 14 son olur muhtemelen.Acaba Apple güncellemesini çeker mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynen benim tek sorunum o zaten
Gerçi şuan telefonun şarjı yok modelini tam bilmiyorum bu yüzden sabah bakacağım şarj aleti de yok Eğer 6s ise direk alırım6s almalısın kesinlikle.6s apple serisinde güncelleme alan tek 6 telefonu.
6s kaçırma dostum 2.el piyasasıda güzel bir telefon.Gerçi şuan telefonun şarjı yok modelini tam bilmiyorum bu yüzden sabah bakacağım şarj aleti de yok Eğer 6s ise direk alırım
Ben Applen bu güncelleme durdurma işini bitirdiğini duymuştum yani belirli modelden sonra hep güncel alacağını duymuştum ne kadar doğru bilemem ama çünkü her seferinde insanları yeni telefon almaya sürüklüyor ve insanlar karşı çıkınca 6s den sonra sürekli alacak diye biliyorumiOS 14 son olur muhtemelen.
soru mu bu ?Arkadaşlar Huawei p9 lite 2017 kullanıyorum elime 6sle takas fırsatı geçti sizce 6s almalımıyım neden
Kuzen enişteme vermiş kullanamaz o onla Huawei p9 lite 2017 takasa gircez6s kaçırma dostum 2.el piyasasıda güzel bir telefon.
Valla tam bilemiyom 2si arasınasoru mu bu ?
en iyisini yaparsın.Kuzen enişteme vermiş kullanamaz o onla Huawei p9 lite 2017 takasa gircez